ΕλλάδαΔιδασκάλου - Συνεχίζει απτόητος...

Διδασκάλου – Συνεχίζει απτόητος…

Εργάζεται ακατάπαυστα, παραμένει στο γραφείο του στο Υπ. Πολιτισμού μέχρι το βράδυ. Συνήθως όταν δεν βρίσκεται εκεί εκδράμει ανά την Ελλάδα, προκειμένου να επιβλέψει την εκτέλεση μιας μεγάλης γκάμας σημαντικών αναπτυξιακών έργων, που υλοποιούνται επί θητείας του. Προφανώς αναφερόμαστε στον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΟ και Ναυπλιώτη Γιώργο Διδασκάλου. Ακολούθως παραθέτουμε ενδεικτικά δύο πρόσφατες δράσεις του.

Σήμερα βρεθήκαμε στην Αίγινα. Επισκεφτήκαμε τα μνημεία μας και ειδικά το Ναό της Αφαίας. Στο πλαίσιο αναβάθμισης και προστασίας των αρχαιολογικών χώρων το ΥΠΠΟΑ αντιμετωπίζει μεθοδικά την κλιματική κρίση. Καταρτίζουμε σχέδια και δημιουργούμε υποδομές για την ολοένα και μεγαλύτερη θωράκιση του πολιτιστικού μας πλούτου.
Περιβάλλον και πολιτισμός, δυο έννοιες αλληλένδετες. Προστατεύουμε, Αναδεικνύουμε, Δημιουργούμε.

Η Ακρόπολη βραβεύεται για το «Φως» που διαχέεται σε όλο τον κόσμο!
Ευχαριστούμε την Ελευθερία Ντεκώ και την ομάδα της για την σπουδαία δουλειά η οποία βραβεύτηκε απο τα LIT Lighting Design Awards και δικαίωσε ακόμα μια φορά την επιλογή και τη συνεργασία μας.
Ευχαριστούμε ειδικά και το Ίδρυμα Ωνάση για την ευγενική προσφορά του ως προς την δωρεά και την υλοποίηση. Η Ελλάδα, φάρος πολιτισμού για όλους.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα