
- Ωραίες εκδηλώσεις με καλή οργάνωση αλλά πολλές ρε παιδιά, χάσαμε την μπάλα με τους Κλήδονες δηλαδή άλλο πράγμα!
- Άλλος ένας και θα συμπληρώναμε ομάδα Μπάσκετ! Μα είναι δυνατόν να γίνονται σε δυο συνεχόμενες μέρες δυο ίδιες εκδηλώσεις σε δυο χωριά ταυτόχρονα; Και να θες να καλύψεις ρεπορτάζ δε μπορείς, και γενικά αν εξαιρέσουμε το Πάσχα που είναι μεγάλη γιορτή και βουλιάζει ο τόπος είναι υπερβολή οι τόσες ίδιες εκδηλώσεις!
- Μετά σκέφτηκα ευτυχώς που δεν είχε κανείς την ιδέα να κάνει Κλήδονα και σε Κρανίδι, Ράδο, Ηλιόκαστρο, Θερμήσι και Πελεή, να τρέχαμε και να μην φτάναμε να θέλαμε μια βδομάδα να πηδήξουμε τις φωτιές!
ΥΓ: ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
[…] Εντός, εκτός και επί τα αυτά […]