ΑργολίδαΕρμιονίδα: Πάγια Προκαταβολή στις Κοινότητες του Δήμου

Ερμιονίδα: Πάγια Προκαταβολή στις Κοινότητες του Δήμου

Κατατέθηκε χτες, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στο λογαριασμό των Προέδρων των Κοινοτήτων, η Πάγια Προκαταβολή για το έτος 2022, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 73/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το ύψος της οποίας καθορίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατανέμεται σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε κοινότητας.

Οι κοινότητες Κρανιδίου, Ερμιόνης και Πορτοχελίου έλαβαν το ποσό  των 4.000€, ενώ οι Κοινότητες Διδύμων, Κοιλάδας, Ηλιοκάστρου, θερμησίας και Φούρνων έλαβαν το ποσό των 2000€.

Από την πάγια προκαταβολή δύναται  να πληρώνεται οποιαδήποτε μικροδαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που προβλέπει ο νόμος για τις Κοινότητες.

Συγκεκριμένα, η δαπάνη για επείγουσες εργασίες, η συντήρηση καθαριότητας και λειτουργίας των πλατειών, των δημοτικών αλσών, των κήπων, των υπαίθριων χώρων αναψυχής και γενικά όλων των κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων της περιοχής της εκάστοτε Κοινότητας.

Η Δημοτική Αρχή είναι στην διάθεση των Προέδρων των Κοινοτήτων και επιθυμεί την καλύτερη δυνατή συνεργασία, προκειμένου τα χρήματα της Πάγιας Προκαταβολής να αξιοποιηθούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο προς όφελος των Δημοτών μας.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα