Αργολίδα"Καθαρίζουμε την Ερμιονίδα"

“Καθαρίζουμε την Ερμιονίδα”

Ο Δήμος Ερμιονίδας, συμμετέχοντας στον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» διοργανώνει δράσεις καθαρισμού ακτών και παραλιών της Ερμιονίδας.

Σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Ερμιόνης, την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA), τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου Ερμιονίδας και τους εθελοντές της Ερμιόνης, την Κυριακή 5 Ιουνίου, αναλαμβάνουμε δράση συμμετέχοντας στον καθαρισμό των παραλιών μας στην Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης.

Ώρα συνάντησης : 10.00 π.μ. στο Λιμάνι της Ερμιόνης.

Στον καθαρισμό των ακτών γύρω από το άλσος Μπίστι, στον κόλπο Λατοβούνι και στον όρμο Κάπαρη, συμμετέχουν οι εθελοντές μας με τα σκάφη «ΣΟΦΙΑ ΙΙ ΣΝ 218 Β»  και  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΧ 201» με κυβερνήτες τους κ. Παυλίδη Παύλο και Μόρογλου Δημήτριο.

Την ίδια μέρα, οι μικροί μας φίλοι εθελοντές, θα επισκεφθούν και τα μουσεία της Ερμιόνης.

Οργανώνουμε την εξόρμηση για τον καθαρισμό των κοντινών μας ακτών, βάζουμε σε προτεραιότητα την υγεία όλων μας, φοράμε γάντια παίρνουμε σακούλες απορριμμάτων, στέλνουμε μήνυμα ευαισθητοποίησης για καθαρότερο περιβάλλον, για να προστατέψουμε τον πλανήτη μας και να διατηρήσουμε τις θάλασσες, τα δάση, τα ποτάμια και όλο το φυσικό μας περιβάλλον καθαρό.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα