ΑργολίδαΠρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την Βασιλική Γαλάνη

Πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την Βασιλική Γαλάνη

Το πρώτο βραβείο πανελλαδικά κατέκτησε η μαθήτρια Βασιλική Γαλάνη των Πρότυπων Εκπαιδευτηρίων Αφων Μαλτέζου σε Πανελλήνιο διαγωνισμό της Fairlife για έναν κόσμο χωρίς καπνό και άτμισμα. Διαβάστε τα δελτίο τύπου του σχολείου της Αργολίδας:

Συγχαρητήρια!

Στην Βασιλική Γαλάνη, μαθήτρια Β’ Δημοτικού στο σχολείο μας ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΦΩΝ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, που κατέκτησε το πρώτο βραβείο πανελλαδικά! Η Βασιλική Γαλάνη μαζί με τους συμμαθητές της συμμετείχε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Fairlife για έναν κόσμο χωρίς καπνό και άτμισμα και κατέλαβε την πρώτη θέση πανελλαδικά με το υπέροχο έργο της! Ο κόσμος σίγουρα είναι καλύτερος χωρίς τσιγάρο!

Συγχαρητήρια!

Και στην δασκάλα της κα Ρένα Δεσμίνη που την καθοδήγησε τόσο στην υλοποίηση όσο και στον διαγωνισμό! Το σχολείο πρέπει να περνάει τέτοιες αξίες στα παιδιά που θα τα βοηθήσουν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!

Συγχαρητήρια!

Το σχολείο μας βραβεύτηκε ανάμεσα σε 140 συμμετοχές σχολείων από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναγνωρίστηκε πρεσβευτής της FairLife και πήρε γραπτή μνεία – έπαινο.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος!

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα