ΑργολίδαΠόρτο-Χέλι: Αν δεν μπορείτε να το ξεβουλώσετε... ανατινάξτε το...

Πόρτο-Χέλι: Αν δεν μπορείτε να το ξεβουλώσετε… ανατινάξτε το…

Οσμές που δεν συνάδουν με την κοσμοπολίτικη αύρα του Πόρτοχελιου αναδύονται από τα χρονίζοντα βουλωμένα φρεάτια ευρισκόμενα στην είσοδο του.

Πράγματι μόλις ο επισκέπτης εισέλθει στο Πόρτοχελι και σταματήσει στα εμπορικά καταστήματα που βρίσκονται απέναντι από το ξενοδοχείο Alkyon απορεί και προφανώς εκπλήσσεται δυσάρεστα όπως συνέβη με μια κυρία σήμερα το πρωί η οποία αποφάσισε να αγοράσει τον καφέ της σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας.

  • Μα τι είναι αυτή η μυρωδιά; Έχετε βόθρους εδώ;

Την απάντηση έλαβε μονή της καθώς διαπίστωσε την ύπαρξη του βουλωμένου φρεατίου κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της, ενώ στη συνέχεια ευλόγως επανατοποθετήθηκε:

  • Καλά ρε παιδιά, δεν ενοχλείστε από αυτή τη δυσοσμία; Πως θα βγάλετε το καλοκαίρι με αυτή την μπόχα;

Είναι γεγονός πως ορισμένες μυρωδιές δεν συνηθίζονται και συνάμα δημιουργούν μια αρνητική εικόνα για δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς εν προκειμένω το Πόρτοχελι που σαφέστατα αξίζει μια καλύτερη τύχη.

Επιπροσθέτως οι καθ’ ύλην αρμόδιοι οφείλουν να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, χωρίς διακρίσεις…

ΥΓ. Στο φινάλε κύριοι, αν απαιτείται μελέτη από το αντίστοιχο τμήμα του Harvard για να ξεβουλώσετε ένα φρεάτιο τι άλλο να γράψουμε και εμείς… Μήπως (μεταξύ σοβαρού και αστείου) να το ανατινάζατε;

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα