Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυνάντηση Παναγιωτοπούλου με Πιπέρη και Κατσίρη

Συνάντηση Παναγιωτοπούλου με Πιπέρη και Κατσίρη

Η Ελένη Παναγιωτοπούλου είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κύριο Ευάγγελο Πιπέρη, με τον Πρόεδρο κύριο Σπύρο Κατσίρη και με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και αναφέρει:

Ενημερώθηκα για πολλά θέματα της αρμοδιότητάς τους, συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν τους πολίτες, για την παραβατικότητα ορισμένων πληθυσμιακών ομάδων, για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της Αστυνομίας και για τρόπους αντιμετώπισής τους. Στην περίοδο της πανδημίας, προσωπικά θεωρώ ότι η Αστυνομία διεκπεραίωσε με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο έργο, αυτό της επιτήρησης των περιοριστικών μέτρων.

Παράλληλα όμως, στον κύριο τομέα ευθύνης της, την ασφάλεια των πολιτών, πιστεύω ότι έχει σημειώσει πρόσφατα αρκετές επιτυχίες στην περιοχή μας, σε σχέση με περιστατικά κλοπών, ναρκωτικών και πολλά άλλα.

Ζήτησα να συνεχιστούν και να αυξηθούν αυτές οι επιτυχίες, τονίζοντας την προστασία των αγροτών από κλοπές και των εργαζομένων στις δομές υγείας της περιοχής από την απρόκλητη σωματική βία που έχουν απαράδεκτα υποστεί.

Από την πλευρά μου, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω, γιατί πιστεύω ότι το έργο της Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικό και ο ρόλος της σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου είναι κομβικός για την κοινωνική ευημερία.

ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα