Home Περιφέρεια “Επίθεση” Νίκα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας – “Ασπίδα” ο Τατούλης στον πάτερ...

“Επίθεση” Νίκα στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας – “Ασπίδα” ο Τατούλης στον πάτερ Λευτέρη

0

Η αγένεια, η προκλητικότητα και κυρίως η επιθετικότητα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Νίκα απέναντι στην ανιδιοτελή ανθρώπινη προσφορά των εθελοντών του Συσσιτίου της Αγάπης, του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ξεπέρασε κάθε όριο κατά τη συνεδρίαση της 30.5.2022 του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρει ο Πέτρος Τατούλης…

Η επιστολή του Πατέρα Ελευθέριου Μίχου και Προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού, πού είχε σταλεί σε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και αναφερόταν σε κακοτεχνίες και στη μη τήρηση των όρων της μελέτης για την κατασκευή του νέου κτηρίου που στεγάζεται το Συσσίτιο, έγινε η αφορμή ο κ.Νίκας να αποκαλύψει για ακόμη μία φορά την πρωτοφανή υπεροπτική του στάση, αναδεικνύοντας το πραγματικό πρόσωπο του πολιτικού διπρόσωπου Ιανού, που δυστυχώς βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ανάδειξη του θέματος από την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» εξόργισε τον κ.Νίκα ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά και αναίτια με πρωτοφανές μένος απέναντι στον Σεβαστό Ιερέα, ο οποίος καθημερινά αγωνίζεται μαζί με τους εθελοντές για την προσφορά γεύματος Αγάπης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Αντί λοιπόν ο κ.Περιφερειάρχης να απαντήσει στα καίρια ζητήματα που έθετε η επιστολή του Σεβαστού Πατέρα Ελευθέριου Μίχου και να αποτελέσει ο ίδιος τον εγγυητή της πιστής τήρησης της μελέτης και της επιδιόρθωσης όλων των κακοτεχνιών, άρχισε να ασκεί κριτική εναντίον του με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, να λογοκρίνει το λόγο του και εμμέσως να τον απειλεί, πιστεύοντας ότι η θέση εξουσίας που κατέχει του επιτρέπει παρόμοιες συμπεριφορές απέναντι στους εκπροσώπους της Εκκλησίας.

Ο κ.Νίκας περιορίστηκε, χωρίς να κάνει ουδεμία αναφορά στην ουσία των καταγγελιών, να ενημερώσει το Σώμα ότι αρμόδια επιτροπή θα παραλάβει το κτήριο, αποκρύπτοντας την αλήθεια δηλαδή ότι έχει γίνει διοικητική παραλαβή για χρήση από τον Οκτώβριο του 2021!

Όπως αναφέρει όμως ομόφωνα το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη της Ιεράς Μητροπόλεως, μόλις μέσα σε λίγους μήνες το κτήριο έχει αρχίσει να παρουσιάζει τεράστια τεχνικά προβλήματα.

Ο επικεφαλής και τα μέλη της «Νέας Πελοποννήσου», έχοντας έμπρακτα αποδείξει το σεβασμό στο θεάρεστο έργο του Συσσιτίου του Ιερού Ναού, εξασφαλίζοντας 1.500.000€ για την κατασκευή του συγκεκριμένου κτηρίου, καταγγέλλουν την αήθη συμπεριφορά του κ.Νίκα απέναντι στον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου π.Ελευθέριο Μίχο.

Καλούμε τον κ.Περιφερειάρχη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απρεπή και προσβλητική συμπεριφορά του απέναντι στον Σεβαστό Ιερέα που δίνει καθημερινά μάχη και αγωνιά για τους ενορίτες του. Οφείλει ο κ.Νίκας να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αρμοδιότητας του για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών και την πιστή τήρηση των όρων της μελέτης και των προγραμματικών συμβάσεων αρχικών και συμπληρωματικών.

Οι πιθανές φιλικές σχέσεις του Περιφερειάρχη με τον εργολάβο, του οποίου συγγενικό πρόσωπο προσέλαβε ο κ.Νίκας ως ειδική σύμβουλο στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Αργολίδας, θα έπρεπε να τον κάνουν πιο προσεχτικό και καθόλου προκλητικό.

Τους εθελοντές και τον μαχόμενο κλήρο τους τιμάμε κ.Νίκα. Δεν τους πολεμάμε ορμώμενοι από ταπεινά κίνητρα. Ο κατήφορος που έχετε πάρει δεν έχει τέλος…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version