ΑργολίδαCine Nafplio: JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Cine Nafplio: JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

JURASSIC WORLD: ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Από Πέμπτη 9/6 έως και Τετάρτη 15/6
ώρα: 9:30 το βράδυ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ

Διάρκεια: 147 λεπτά
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

🎟️ Εισιτήρια στο ταμείο μας
Είσοδος χωρίς πιστοποιητικό.

Αυτό το καλοκαίρι, θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ συναντούν την βραβευμένη με Όσκαρ Λόρα Ντερν, τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ και τον Σαμ Νιλ στην ταινία Jurassic World: Κυριαρχία, μια τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει όλον τον κόσμο.
Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.
Το “Jurassic World: Κυριαρχία” της Universal Pictures και της Amblin Entertainment φέρνει την σειρά ταινιών που έχει αποσπάσει 5 δις δολάρια παγκοσμίως, σε μια αχαρτογράφητη περιοχή με αθέατους δεινόσαυρους, με ιλιγγιώδη δράση και εκπληκτικά οπτικά εφέ. Ο Τρέβοροου σκηνοθέτησε το 2015 την ταινία «Jurassic World», η οποία σημείωσε εισπράξεις $1.7 δις ανά τον κόσμο, και αποτελεί την 6η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σκηνοθεσία: Colin Trevorrow
Σενάριο: Colin Trevorrow & Emily Carmichael
Ηθοποιοί: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Daniella Pineda, Omar Sy, Campbell Scott, Justice Smith, BD Wong, Dichen Lachman.

    
From Thursday 9/6 until Wednesday 15/6
time: 9:30 pm in the open air cinema
Duration: 147 minutes
SUITABLE FOR OVER 12 YEARS OLD
original audio – Greek subs

Tickets at our box office
Entry without a certificate.

This summer, we will experience the epic completion of the Jurassic era, as two generations meet for the first time. Chris Pratt and Bryce Dallas Howard meet Oscar winner Laura Dern, Jeff Goldblum and Sam Neal in Jurassic World: Dominion, a daring, timeless and thrilling adventure that will captivate the world.

Directed by: Colin Trevorrow
Screenplay: Colin Trevorrow & Emily Carmichael
Actors: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum, Laura Dern, Daniella Pineda, Omar Sy, Campbell Scott, Justice Smith, BD Wong, Dichen Lachman.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα