Home Αργολίδα Άρης Μπίμπας: Η ΔΕΥΑΕΡ για πρώτη φορά λαμβάνει επιχορηγήσεις 5.000.000€ και ετοιμάζει...

Άρης Μπίμπας: Η ΔΕΥΑΕΡ για πρώτη φορά λαμβάνει επιχορηγήσεις 5.000.000€ και ετοιμάζει την επικαιροποίηση σημαντικών μελετών και την εκπόνηση νέων

0

Αγαπητοί συμπολίτες,

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντα μου ως πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ αγωνίζομαι για την εξυγίανση αυτής, αλλά και για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, προς τους πολίτες της Ερμιονίδας.

Γνωρίζουμε καλά όλοι τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Δυστυχώς αυτά δεν λύνονται εν μία νυκτί για αυτό και ο αγώνας μας είναι διαρκής, επίπονος και ακατάπαυστος. Ο στόχος μας όμως, που δεν είναι άλλος από τον παραπάνω, μας δίνει δύναμη για να παλέψουμε προς αυτή την κατεύθυνση και σε αυτό το στόχο παραμένουμε προσηλωμένοι.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε την τριανδρία της αντιπολίτευσης, οι οποίοι από μόνοι τους έχουν χρηστεί ως «συντονιστική επιτροπή», να πραγματοποιούν «περιοδεία» σε χώρους ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος αυτής της περιοδείας, η οποία διεξάγεται με πρόσχημα το ενδιαφέρον τους, όψιμο θα έλεγε κανείς, για την κατάσταση που επικρατεί στις δεξαμενές, στις γεωτρήσεις και στους βιολογικούς σταθμούς Κρανιδίου και Ερμιόνης. Σκοπός τους είναι μόνο ο εντυπωσιασμός και παρουσιάζοντας μόνο την μία πλευρά του νομίσματος προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις.

Η τακτική τους πολυφορεμένη και ο σκοπός τους ολοφάνερος. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κολλημένοι στο παρελθόν και εγκλωβισμένοι στα πολιτικά τους αδιέξοδα προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τον τόπο μας μιας και δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την πρόοδο της ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ερμιονίδας.

Γνωρίζουν καλά πως το νέο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ και όλα τα μέλη της πλειοψηφίας, έχοντας άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, έχουμε βάλει στόχο να αλλάξουμε ριζικά την επιχείρηση ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ. Για το λόγο αυτό τώρα όσο ποτέ, επιχειρούν να φέρουν τα πάνω κάτω, να κάνουν το άσπρο μαύρο και να βάλουν όσες τρικλοποδιές μπορούν για να μην τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί με μία φωνή δηλώνουμε πως: «Δεν θα τους περάσει!!!».

Αναλύοντας λοιπόν το επίμαχο θέμα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις και στους χώρους ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. πρέπει να γίνει γνωστό πως όταν ανέλαβα Πρόεδρος του Δ.Σ. πραγματοποίησα επίσκεψη σε όλους τους χώρους ευθύνης σε όλες τις γεωτρήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και αφού λοιπόν απέκτησα πλήρη εικόνα, κατά την σύνταξη του προϋπολογισμού και μεταξύ άλλων, προβλέφθηκε, ψηφίστηκε και εγκρίθηκε δέσμευση ποσού:

  1. Για την αποψίλωση και τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων.
  2. Για σιδηρουργικές εργασίες και μεταλλικές επισκευές.
  3. Για απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Οι διαδικασίες που ακολούθησαν είναι γνωστές στα μέλη του Δ.Σ. συμπεριλαμβανομένων και τον αντιπολιτευόμενων. Δηλαδη, από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ εγκρίθηκαν οι τεχνικές εκθέσεις που οδήγησαν στην έγκριση αναθέσεων, πάλι από το Δ.Σ., για καθαρισμό και αποψίλωση στις εγκαταστάσεις μας, για σιδηρουργικές εργασίες και μεταλλικές επισκευές, για απεντομώσεις και μυοκτονίες, που έγιναν πριν από λίγο καιρό και ήδη εκτελούνται.

Όσον αφορά τώρα, στην συνεργασία μας με το τμήμα Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελ/σου, Δυτ. Ελ. & Ιονίου Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας Δ/νση Διοίκησης Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Αργολίδας και την προϊσταμένη του ξεκαθαρίζουμε πως υπάρχει άριστη επικοινωνία και συνεργασία, μεγάλη βοήθεια και συμβολή της εν λόγω υπηρεσίας στις διαδικασίες της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και ουδέποτε η προϊσταμένη της υπηρεσίας δεν παρενέβη εγγράφως για το εν λόγω θέμα. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της ενημερωθήκαμε για την συζήτηση της με μέλη της «συντονιστικής επιτροπής» και καταλήξαμε από κοινού στο συμπέρασμα πως άλλα τους είχε πει και άλλα είχαν καταλάβει.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως πράγματα για τα οποία ΕΜΕΙΣ είχαμε μεριμνήσει μήνες πριν και είχαμε προγραμματίσει κάθε διαδικασία, έρχονται τώρα εκείνοι της «συντονιστικής επιτροπής» να μας επισημάνουν. Αργήσατε κύριοι!!! Και ξέρουμε τι προβλήματα υπάρχουν και τις λύσεις τους έχουμε δρομολογήσει!!!

Εσείς όμως για να βρεθείτε λίγη ώρα στην «επιφάνεια» καταρρίπτετε κάθε στοιχείο πολιτικού πολιτισμού και ηθικής. Αυτό βέβαια εμάς δεν μας επηρεάζει γιατί, δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν, παρά μόνο τους εαυτούς σας.

Ο καθένας καταλαβαίνει πως τη στιγμή που η ΔΕΥΑΕΡ για πρώτη φορά στα χρονικά της λαμβάνει επιχορηγήσεις περίπου 5.000.000€, την στιγμή που ετοιμάζει την επικαιροποίηση σημαντικών μελετών και την εκπόνηση νέων, τη στιγμή που η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ΑΛΛΑΖΕΙ πρόσωπο, εσείς προσπαθείτε να αμαυρώσετε την εικόνα της.

Υπομονή λοιπόν και η αυγή θε να το δείξει «κύριοι»…

Ο Προέδρος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΕΡ

Αριστείδης Α. Μπίμπας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version