Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΑγγ.Κοντοθανάση: Βάλλεται ο θεσμός της Δημοκρατίας με την απόπειρα παρακολούθησης τους Ν....

Αγγ.Κοντοθανάση: Βάλλεται ο θεσμός της Δημοκρατίας με την απόπειρα παρακολούθησης τους Ν. Ανδρουλακη

Μόλις δύο ημέρες μετά την 48η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι με ένα σημαντικό θεσμικό ζήτημα Δημοκρατίας και Ελευθερίας, διότι σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, για απόπειρα παρακολούθησής του, μέσω παγίδευσης του προσωπικού του τηλεφώνου καθώς και για το αδίκημα της παραβίασης των προσωπικών δεδομένων. Πρόκειται για ένα αποτρόπαιο γεγονός, το οποίο μας προβληματίζει και μας ανησυχεί, διότι δημιουργείται ο φόβος, ότι η Δημοκρατία πια βάλλεται με τον χειρότερο τρόπο, όχι μόνο ως προς το πρόσωπο του Προέδρου ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και ως προς το σύνολο του πολιτικού κόσμου και γενικότερα των πολιτών.

Όπως όλα δείχνουν, το συγκεκριμένο αδίκημα τελέστηκε μόνο εναντίον του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, γεγονός το οποίο αποκαλύφθηκε από τον ειδικό μηχανισμό του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου. Κυβέρνηση και Δικαιοσύνη οφείλουν να ρίξουν άπλετο φως σε όλα εκείνα τα εξωθεσμικά κέντρα, που επιδιώκουν να θέσουν υπό ομηρία τις ελευθερίες τόσο της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής όσο και της επικοινωνίας των πολιτών ευρύτερα. Η αποκάλυψη για το ποιοι κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους νοσηρές πρακτικές και για ποιους ενεργούν, δεν αποτελεί προσωπικό ζήτημα αλλά είναι αδιαμφισβήτητα δημοκρατικό καθήκον όλων μας.

Η Ν.Ε. Αργολίδας καταδικάζει το σοκαριστικό αυτό περιστατικό και ζητά να δοθούν άμεσα πειστικές απαντήσεις για τα στοιχεία αυτών, που στοχοποίησαν και αποπειράθηκαν να παγιδεύσουν με αυτό τον τρόπο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκο Ανδρουλάκη.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ν.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα