ΑργολίδαΔΕΥΑΝ: Ο Αναγνωσταράς ηθικός αυτουργός διασποράς ψευδών ειδήσεων

ΔΕΥΑΝ: Ο Αναγνωσταράς ηθικός αυτουργός διασποράς ψευδών ειδήσεων

Ήταν Μάιος του 2019, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, όπου στο βωμό της ψηφοθηρίας στήθηκε η μεγαλύτερη συκοφαντία. Ο αρχηγός της παράταξης «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», κος Αναγνωσταράς Παναγιώτης, με δόλο, όπλισε το χέρι υποψήφιας δημοτικής συμβούλου να πετάξει φέϊγ βολάν στην Τ.Κ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ (ΜΕΡΜΠΑΚΑ) λέγοντας ότι το πόσιμο νερό το οποίο μόλις είχε πάει στην περιοχή ήταν ακατάλληλο και μάλιστα περιείχε δηλητηριώδεις ουσίες.

Σκοπός δεν ήταν όπως καταλαβαίνετε η προστασία των δημοτών αλλά η εξασφάλιση κάποιων ψήφων με όχημα ταπεινά κίνητρα και με δόλια μέσα, μέσα από την αποδόμηση ενός τόσο μεγάλου έργου. Αυτή η πρακτική οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες όπου η κατηγορούμενη ονομάτισε ως ηθικό αυτουργό και ως κομιστή αυτών των φυλλαδίων τον κο Αναγνωσταρά.

Λυπούμαστε πολύ που ένα μέλος του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κος Αναγνωσταράς, ήταν ο μαέστρος της συκοφαντίας.

Στον δημόσιο βίο όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τις πράξεις και τα έργα μας. Ελπίζουμε ο κος Αναγνωσταράς ,αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να ακολουθήσει το δρόμο της συκοφαντίας και των ψεμάτων, να αναλογιστεί το λάθος του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Διαφορετικά θα παραμένει στη συνείδηση όλων ένας κοινός συκοφάντης.

Υ.Γ. Θεωρούμε αυτονόητη την αίτηση παραίτησής του από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα