ΑργολίδαΕρμιονίδα: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Ερμιονίδα: Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Παιδείας, παρουσιάζουν και το φετινό καλοκαίρι, το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Ο Πολιτισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο της εξέλιξης και της ανάπτυξης του ανθρώπου. Ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω των συνεχιζόμενων δυσκολιών που επέφερε η υγειονομική συνθήκη του covid – 19, ο Πολιτισμός αποτελεί διέξοδο και ανάγκη για όλους μας.

Ως Δήμος δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με σκοπό να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πολιτών, ανάγκες ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης καλλιέργειας και χαλάρωσης.

Στο Πρόγραμμα συμπεριλάβαμε θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, μουσικές συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις ζωγραφικής κινηματογράφο και άλλα πολλά.

Το καλοκαίρι του 2022 θα συναντηθούν στην Ερμιονίδα η Παράδοση, ο Πολιτισμός και η Ιστορία.

Πλήθος εκδηλώσεων καλούν μικρούς και μεγάλους, να αφήσουν για λίγο πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητας, να κάνουν ένα «ταξίδι» στον Πολιτισμό και να μοιραστούν μαζί μας στιγμές χαράς, αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια ούτε σπατάλη, είναι επένδυση με πολλαπλά οφέλη σε κοινωνικό, μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχουμε, φιλοξενούμε και στηρίζουμε αξιόλογες δράσεις με την συνεργασία Συλλόγων και Πολιτιστικών Φορέων.

Το καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Προσκαλούμε όλους του Δημότες και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας να μοιραστείτε μαζί μας υπέροχες καλλιτεχνικές βραδιές.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα