ΑργολίδαΜε πλήρη επιτυχία η 2η δοκιμαστική λειτουργία του πυροσβεστικού συγκροτήματος για την...

Με πλήρη επιτυχία η 2η δοκιμαστική λειτουργία του πυροσβεστικού συγκροτήματος για την πυρασφάλεια στο άλσος “Μπίστι Ερμιόνης”

Ζωτικής σημασίας για την πυρασφάλεια και την πρόληψη πυρκαγιών, είναι η συντήρηση και πλήρης λειτουργία των πυροσβεστικών συγκροτημάτων.

Χθες, Τετάρτη 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία, η 2η δοκιμαστική λειτουργία για την φετινή χρονιά, του πυροσβεστικού συγκροτήματος για την πυρασφάλεια στο άλσος «Μπίστι Ερμιόνης», παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ερμιόνης κ. Δ. Κουτούβαλη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΕΡ κ. Α. Μπίμπα, του Αντιδημάρχου κ. Γ. Πιτσά, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Τσεγκή και του Κοινοτικού Συμβούλου κ. Μ. Φραϊδάκη.

Για την δοκιμαστική λειτουργία του πυροσβεστικού συγκροτήματος είχε κληθεί να παραστεί και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου, όμως δεν κατέστη δυνατή η παρουσία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Όλη η εγκατάσταση, το συγκρότημα, το αντλιοστάσιο, οι μηχανισμοί, οι πυροσβεστικές φωλιές λειτούργησαν άψογα. Η πρώτη δοκιμαστική λειτουργία πραγματοποιήθηκε ήδη από τον προηγούμενο μήνα. Επίσης, θα ακολουθήσει επόμενη δοκιμαστική λειτουργία τον Αύγουστο.

Το πευκόφυτο άλσος, το κόσμημα της Ερμιόνης έχει την αμέριστη προσοχή, την φροντίδα και την προστασία μας, ώστε ο πνεύμονας πρασίνου να μην κινδυνέψει από καμία κακόβουλη ή απερίσκεπτη ενέργεια που θα προκαλέσει πυρκαγιά.

Η Δημοτική Αρχή, με σεβασμό και ευθύνη και ευαισθησία, καθημερινά καταβάλλει προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος. Για να απολαμβάνουμε καθημερινά τον φυσικό μας πλούτο και το υπέροχο περιβάλλον πρέπει όλοι μας να δείχνουμε τον απόλυτο σεβασμό και να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα πρόληψης του κινδύνου πυρκαγιάς αναφέρει ο Δήμος Ερμιονίδας.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα