ΑργολίδαΠαν. Ψυχογυιός: 25η Έκθεση ΑγροΤουρισμού Επιδαύρου - Θεσμός που διασυνδέει στην πράξη...

Παν. Ψυχογυιός: 25η Έκθεση ΑγροΤουρισμού Επιδαύρου – Θεσμός που διασυνδέει στην πράξη τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό

Εγκαίνια χθες της 25ης Έκθεσης ΑγροΤουρισμού Επιδαύρου. «Αργυρή 25ετια» για μια έκθεση – θεσμό πλέον για την αγροδιατροφή και τον γαστρονομικό τουρισμό της Αργολίδας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την αγροτική παραγωγή λόγω της ενεργειακής κρίσης και της εκτίναξης του κόστους παραγωγής.

Εξαίρετες μεταποιητικές επιχειρήσεις στο Λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου, παραγωγοί και φημισμένες οικοτεχνίες πλημμυρισμένα με προϊόντα και γεύσεις της Επιδαύριας γης. Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Αργολίδας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής. Η συνεργασία όλων των παραγωγικών, εμπορικών και τουριστικών δυνάμεων του νομού θα βοηθήσει αύξηση της εξωστρέφειας των τοπικών μας επιχειρήσεων και στην προβολή των τοπικών προϊόντων μας.

Συγχαρητήρια και στον Δήμο Επιδαύρου, στην Τοπική Κοινότητα Παλαιάς Επιδαύρου, και σε όλους τους συντελεστές που για άλλη μια χρόνια δούλεψαν για την αρτιότητα της έκθεσης.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οικονομολόγος

Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών και Τουρισμού Επιμελητηρίου Αργολίδας

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα