ΑργολίδαΤάσος Λάμπρου: Δύσκολη ημέρα - Όλοι μαζί για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες...

Τάσος Λάμπρου: Δύσκολη ημέρα – Όλοι μαζί για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πυρκαγιάς

Ξημέρωσε μια δύσκολη ημέρα για όλους μας,για την διαχείριση συνεπειών της μεγάλης χθεσινής πυρκαγιάς στο περιβάλλοντα χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας Amanzoe. Πολλές συνέπειες για το ξενοδοχειακό συγκρότημα,για το φυσικό περιβάλλον, για τις αγροτικές καλλιέργειες,για την ευρύτερη τοπική μας οικονομία Να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για να αντιμετωπιστεί αυτή η πύρινη λαίλαπα, να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα συμβάλλουμε όλοι,ο καθένας με τον θεσμικό του ρόλο να περιοριστούν οι επιπτώσεις,και να αποκατασταθεί όπως προβλέπεται το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο είναι είναι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για να περιοριστούν παρόμοια δυσάρεστα φαινόμενα στο μέλλον.

Η πολιτική προστασία στο επίπεδο του Δήμου μας απαιτείται να ενισχύσει με κάθε τρόπο την επιτελική της αποτελεσματικότητα κυρίως στο τομέα της πρόληψης,του αποτρεπτικού ελέγχου, της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή απαιτείται θετική ενέργεια, συνέργεια όλων για να ξεπεράσουμε γρήγορα αυτήν την δύσκολη κατάσταση όπως διαμορφώθηκε από την χθεσινή πυρκαγιά.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα