Home Περιφέρεια Τατούλης: Ξεπέρασε κάθε όριο ψεύδους και προπαγάνδας ο Γιάννης Μαλτέζος

Τατούλης: Ξεπέρασε κάθε όριο ψεύδους και προπαγάνδας ο Γιάννης Μαλτέζος

0

Ξεπερνώντας κάθε όριο ψεύδους και προπαγάνδας ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Γιάννης Μαλτέζος προσπάθησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Super» να παρουσιάσει τα «μεγάλα» έργα του Παναγιώτη Νίκα για την Αργολίδα.

Φυσικά οι Αργολιδείς γνωρίζουν την απόλυτη απραξία έργων υποδομών στην Αργολίδα καθώς και την εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου. Αποκορύφωμα του ψεύδους ήταν η άκαρπη προσπάθεια του κ.Μαλτέζου να παρουσιάσει ως έργα της Περιφερειακής Αρχής Νίκα την κατασκευή της Μαρίνας στο Ναύπλιο, την εξασφάλιση 12.000.000€ για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη (ΒΑΑ) Άργους-Ναυπλίου καθώς και τα 13.000.000€ για την κατασκευή εργοστασίου διύλισης στο Κιβέρι από τον Ανάβαλο.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρίνα του Ναυπλίου, η ωρίμανση του έργου, η ένταξη του σε πρόγραμμα, η χρηματοδότηση του και η δημοπράτηση του ανήκουν αποκλειστικά στην προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη. Αντί λοιπόν ο κ.Μαλτέζος να απολογηθεί για την καθυστέρηση τριών (3) χρόνων στην εξέλιξη της υλοποίησης του, ζητά από τους πολίτες να τον «χειροκροτήσουν»!

Για την καθυστέρηση υλοποίησης έργων στο πλαίσιο της ΒΑΑ ο κ.Μαλτέζος αντί να κάνει την αυτοκριτική του, προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε άλλους. Σε ό,τι αφορά την απένταξη του έργου και τη ζημία που υπέστη η Αργολίδα και οι δημότες του Άργους και του Ναυπλίου χάνοντας πόρους 13.000.000€ για το έργο ύδρευσης, οι μοναδικοί υπεύθυνοι είναι ο κ.Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του.

Οι δημόσιες δηλώσεις του πρ.Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ό,τι αφορά την πιθανή επικινδυνότητα της ποιότητας του πόσιμου νερού στο Άργος, χωρίς να καταθέσει κανένα απολύτως στοιχείο, αποτελούν μείζον ζήτημα, αφού αφορούν θέμα Δημόσιας Υγείας.

Γνωρίζατε κ. Μαλτέζο ότι υπάρχει πρόβλημα με το νερό του Άργους και ως Αντιπεριφερειάρχης δεν κάνατε απολύτως τίποτα; Εάν έχει συμβεί αυτό και συγκαλύψατε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα έχετε βαρύτατες πειθαρχικές, ποινικές και αστικές ευθύνες, αφού όπως γνωρίζετε είχατε την ευθύνη, ως πολιτικός προϊστάμενος των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Αργολίδας, να μεριμνήσετε για τους απαραίτητους ελέγχους για την ποιότητα του νερού. Γιατί δεν το πράξατε;

Μήπως τολμήσατε να χρησιμοποιήσετε ένα θέμα Δημόσιας Υγείας και να διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις με μοναδικό σκοπό να συκοφαντήσετε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών (ΔΕΥΑΑΡΜ); Εάν έχει συμβεί αυτό, η συμπεριφορά σας αποτελεί επιτομή της επικινδυνότητας για έναν Αιρετό που ασκεί Διοίκηση. 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου συνεχίζει την αντιθεσμική συμπεριφορά του απέναντι στον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου και Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσο.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Μαλτέζος χρησιμοποιεί τον τίτλο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου για να στραφεί εναντίον του Δημήτρη Καμπόσου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να παρομοιάζει τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου ως «Μουσολίνι» αφού πρώτα τον έχει χαρακτηρίσει «νεκροθάφτη του Άργους»!

Δεν μας αφορά η επική αχαριστία του κ.Μαλτέζου αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ο κ.Καμπόσος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση του κ.Νίκα, η οποία οδήγησε τον κ.Μαλτέζο στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας.

Μας αφορά όμως και καταγγέλλουμε δημόσια την πολιτική συμπεριφορά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία προσβάλλει το θεσμό που υπηρετεί.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν η συγκεκριμένη συμπεριφορά του κ.Μαλτέζου και οι ύβρεις που εξαπολύει εναντίον του κ.Καμπόσου είναι με την ανοχή ή με την εντολή του κ.Νίκα;

Στο ερώτημα αυτό ο κ.Περιφερειάρχης θα κληθεί να απαντήσει δημόσια.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version