ΑργολίδαΤο ΠΑΣΟΚ Αργολίδας για την πυρκαγιά στην Ερμιονίδα

Το ΠΑΣΟΚ Αργολίδας για την πυρκαγιά στην Ερμιονίδα

Με αγωνία και ενσυναίσθηση παρακολουθούμε από χθες το απόγευμα την φυσική καταστροφή, απόρροια πυρκαγιάς, που έπληξε την περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας. Όλη η προσοχή μας, οι σκέψεις μας και η συμπαράσταση μας βρίσκονται με τους πληγέντες.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που έχουμε, η φωτιά έχει περιοριστεί στο μέγιστο βαθμό και έχει εκκινήσει η πρώτη αποτίμηση της κατάστασης. Άξιο συγχαρητηρίων το πυροσβεστικό σώμα, το οποίο με τις ακριβείς θαρραλέες και συντονισμένες προσπάθειες του κατάφερε να φέρει εις πέρας άλλη μια δύσκολη αποστολή πυρόσβεσης χωρίς να χαθεί ανθρώπινη ζωή, σε μια εποχή προκλήσεων κατά την οποία τα αιτήματα στελέχωσής του και υλικοτεχνικής αναβάθμισηής του ανά την επικράτεια απευθύνονται σε κυβερνητικά ώτα μη ακουόντων.

Καίρια και η υποστήριξη των πυροσβεστικών δυνάμεων από τα σώματα της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ερμιονίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράδειγμα προς μίμηση οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι της ξενοδοχειακής μονάδας «AMANZOE», οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη και με όλες τους τις δυνάμεις συνέδραμαν των προσπαθειών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, του περιβάλλοντος και των περιουσιών.

Επικροτούμε την πρόθεση της ιδιωτικής επιχείρησης, που εκμεταλλεύεται την ανωτέρω αναφερθείσα ξενοδοχειακή μονάδα να διαφυλάξει στο ακέραιο όλα τα εργασιακά δικαιώματα των ανθρώπων, που προσφέρουν την μισθωτή τους απασχόληση προς αυτή και απορρέουν από τις συμβάσεις εργασίας τους.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας δηλώνει απερίφραστα ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει η κατάσταση στην πληγείσα περιοχή της Ερμιονίδας στην πρωτέρα της κατάσταση.

Θα επιδιώξουμε και παράλληλα θα σταθούμε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια αναδάσωσης της περιοχής, στην κατασκευή έργων πυροπροστασίας, ενίσχυσης του πυροσβεστικού σώματος, και παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι άνθρωποι αλληλέγγυοι μπορούν να υπερκεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία.

Με τιμή,

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα