Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022
Αργολίδα10 χρόνια Πολιτιστικός Όμιλος Φούρνων

10 χρόνια Πολιτιστικός Όμιλος Φούρνων

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Φούρνων γεννήθηκε σαν ιδέα τον Μάιο του 2012.

Πολύ σύντομα έγιναν όλες οι απαραίτητες διεργασίες και η ιδέα μετουσιώθηκε σε ένα δυναμικό κύτταρο προσφοράς και πολιτισμού. Τον Ιούνιο του 2012 το καταστατικό ήταν κιόλας έτοιμο, υπογεγραμμένο από τα ιδρυτικά μέλη και από την 1η Γενική Συνέλευση αναδείχτηκε Δ.Σ., με τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών να ξεπερνάει τα 60.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την Ίδρυση αυτού του φορέα, που προσέφερε, προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει σε θέματα πολιτισμού, στο μικρό αλλά τόσο όμορφο και γραγικό χωριό των Φούρνων.

Αυτά τα 10 χρόνια οι δράσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Φούρνων δεν μπορούν εύκολα να απαριθμηθούν, αφού είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές για τον τόπο μας.
Οι Φούρνοι, μετά από αυτά τα 10 χρόνια δράσης του Πολιτιστικού Ομίλου άλλαξαν και απέκτησαν μια ισχυρή θέση δίπλα και σε άλλες περιοχές του τόπου μας, με έντονη πολιτιστική δράση.

Η 10ετή παρουσία του Πολιτιστικού Ομίλου Φούρνων βασίζεται πάνω από όλα στην έντονη στήριξη και αρωγή από το σύνολο την κατοίκων του χωριού, τους οποίος ευχαριστούμε θερμά !

Ακολουθήστε την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο GOOGLE NEWS

Στη σελίδα του Facebook – Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα