ΆρθραΕπανεξελέγη Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ ο Δρ. Σπύρος Βασιλάκος

Επανεξελέγη Διευθυντής ΙΑΑΔΕΤ ο Δρ. Σπύρος Βασιλάκος

Πριν από λίγο η Ειδική Επιτροπή Κριτών (ΕΕΚ), συνεδρίασε με σκοπό την εκλογή Διευθυντή του Ινστιτούτου Αστρονομίας, Αστροφυσικής Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔΕΤ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την περίοδο 2023-2027.

Η δήλωση του Δρ. Σπύρου Βασιλάκου:

Η ΕΕΚ αξιολογώντας όλο το υλικό αλλά και το έργο της πρώτης μου θητείας με εξέλεγξε ομόφωνα Διευθυντή ΙΑΑΔΕΤ για την εν λόγω περίοδο. Είναι μεγάλη τιμή καταξιωμένοι συνάδελφοι (στην επιτροπή συμμετείχαν ένας Ακαδημαϊκός και Καθηγητές από τις ΗΠΑ, Oxford/UK, ΕΜΠ, Παν/μιο Κρήτης), να με περιβάλουν με την εμπιστοσύνη τους. Η επανεκλογή μου στη θέση του Διευθυντή αποτελεί αναγνώριση του έργου που έγινε στην πρώτη θητεία. Κεφαλαιοποιώντας αυτό το δυναμικό βασικός στόχος της δεύτερης και τελευταία μου θητείας στη θέση του Διευθυντή ΙΑΑΔΕΤ θα είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του Ινστιτούτου ώστε να εκτελεί απρόσκοπτα την αποστολή του ως Εθνικό και Ευρωπαϊκό κέντρο αριστείας στην Αστροφυσική, στη Διαστημική Φυσική και στην Τηλεπισκόπηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο προσωπικό του Ινστιτούτου για τη στήριξή του και να τους διαβεβαιώσω ότι θα εργαστώ σκληρά ώστε να πραγματοποιήσουμε όλους μας τους στόχους, ενώ το τρίπτυχο αξιοκρατία, συνεργασία και αποφασιστικότητα θα συνεχίσει να κυριαρχεί στο μοντέλο διοίκησης του ΙΑΑΔΕΤ. Ευχηθείτε μου καλή δύναμη είναι σίγουρο ότι θα την χρειαστώ.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα