ΑθλητισμόςΕΠΙΣΚΥΡΟΣ: Ξεκινάει άμεσα μακρόχρονη συνεργασία με την ακαδημία της Valencia C.F

ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ: Ξεκινάει άμεσα μακρόχρονη συνεργασία με την ακαδημία της Valencia C.F

Η ακαδημία μας (σύλλογος ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη, την Valencia C.F.

Με αυτήν την συνεργασία, η ακαδημία μας ξεκινά έναν κύκλο επιμόρφωσης, παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής απόψεων με τους υπεύθυνους και προπονητές της Valencia C.F., με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στη σχολή μας.

Ο ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ είναι ένας νεοσύστατος αθλητικός σύλλογος στην Αργολίδα.

Στη Σαμοθράκη βρέθηκε μπάλα του 275-250 Π.Χ. Η ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ παίζονταν κυρίως από άντρες αλλά σε αυτήν εξασκούνταν και οι γυναίκες. Η μπάλα ήταν φτιαγμένη από κομμάτια δέρματος ραμμένα μαζί με εντόσθια ζώων!

Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου FIFA αναγνωρίσει την επίσκυρο ως μια από τις πρώτες μορφές ποδοσφαίρου.

Η Valencia CF Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Ισπανίας με 101 χρόνια λειτουργίας και μία από τις σημαντικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το παρατηρητήριο της UEFA την αξιολόγησε ως την 5η καλύτερη ακαδημία στην Ευρώπη την χρονιά που μας πέρασε.

Μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπήρξαν μέλη της.

Από τις τάξεις της ομάδας έχουν βγει αλλά και περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κανιθάρες, Ντάβιντ Σίλβα, Βίγια, Μεντιέτα, Αϊμάρ, Μάτα, Αγιάλα, Αλμπιόλ, Ίσκο, Μαρτσένα, Χοακίν, Μπαράχα, Πάλοπ, Αλμπέλδα, Κέμπες, Άλμπα, Ανγκούλο, Οταμέντι, Μιγιάτοβιτς, Ορτέγα, Πελεγκρίνο, Ρομάριο, Μοριέντες, Νεγκρέδο, Ντεσάν, είναι μόνο λίγοι από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν αυτή την φανέλα. Παράλληλα, τα «φυτώρια» του συλλόγου, γνωστά ως «Πατέρνα», είναι μια από τις διασημότερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο, εξάγοντας πολλούς και μάλιστα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, José Luis Gayà, Paco Alcácer, Raúl Albiol,  Miguel Ángel Angulo, Gaizka Mendieta, Javier Farinós, Fernando, Andrés Palop and  David Albelda among others.

Η Βαλένθια έχει σχεδιάσει και οργανώσει , ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 4 έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια:

  • Grassroots Program

Junior Bats (4-5 ετών) – Stage 1 (6-10 ετών) – Stage 2 (11-15 ετών) – Stage 3 (16-18 ετών),

  • Σχολή Τερματοφυλάκων,
  • Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων,
  • Επισκέψεις προπονητών της Valencia CF Academy Greece
  • Elite Development Program (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλαντούχων Ποδοσφαιριστών). H Valencia CF Academy Greece έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα θα είναι ταυτόσημο με την προπονητική μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια:

  • 3-ετές προπονητικό πρόγραμμα της Valencia C.F.,
  • 4 προπονητικά Σεμινάρια σε κάθε σεζόν για την εκπαίδευση των προπονητών κάθε ακαδημίας στην μεθοδολογία της Valencia C.F. Academy
  • 8 On line Προπονητικά Σεμινάρια με τους υπεύθυνους του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF ώστε να υπάρχει συνεχή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς,

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα