ΑργολίδαΚινηματογραφικές βραδιές στους κήπους των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας

Κινηματογραφικές βραδιές στους κήπους των Αγροτικών φυλακών Τίρυνθας

“Οι φυλακές γίνονται τόπος πολιτισμού”

Μια συνδιοργάνωση του ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας και του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.

  1. Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30.

Τίτλος: FIORI (Άνθη). Ομιλία του Κρίστιαν Ξυπολιά, σκηνοθέτη, δημιουργού της ταινίας και προβολή.

Συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

  1. Πέμπτη 8 Σεπτέμβρίου 2022, ώρα 20.30΄

Η 7η Τέχνη στην εκπαίδευση των εγκλείστων

Γιώργος Ντέμος, Κατερίνα Καραναγνώστη, Σοφία Μιχαλοπούλου και Νίκος Πιστεύος.

  1. Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30΄

Το Σινεμά με Μουσική και Τραγούδια

Τραγούδι – Πλήκτρα: ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΙΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

Ροή Προγράμματος: ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΕΝΙΩΤΗΣ

Montage trailer : Στέλιος Καζιτόρης

Ώρα έναρξης, 8:30’μμ

Εκδηλώσεις κλειστές (με προσκλήσεις)

Επιμέλεια εκδηλώσεων: Άλκηστις Κοντογιάννη.

Φιλοσοφία της εκδήλωσης:

Προκειμένου οι φυλακές να μπορούν να ασκούν τη σωφρονιστική λειτουργία τους θα πρέπει να αναβαθμίζονται συνεχώς ως χώροι και να καθίστανται μια εστία πολιτισμού όχι μόνο για τους έγκλειστους αλλά και για τους πολίτες, οι οποίοι να μπορούν να εισέρχονται στις φυλακές, να αισθάνονται οικεία και να ενδιαφέρονται έτσι να κοινωνούν το έργο τους και να συμπαραστέκονται στους έγκλειστους. Με αυτή την κοινωνική στάση και δράση διευρύνονται οι συνειδήσεις και ο εγκλεισμός μεταλλάσσεται από τιμωρητική αποξένωση σε δυνητικά μορφωτική διαδικασία .

Συγχρόνως ο πολίτης, αποβάλλει τα αρνητικά συναισθήματα φόβου προς τη φυλακή και τους έγκλειστους, αισθάνεται την ανάγκη να πλησιάσει χώρους και άτομα που μέχρι τώρα έβλεπε ως απαγορευμένους τόπους. Η συνείδησή του αρχίζει να προβληματίζεται με τις καταστάσεις γύρω του και ίσως αυτό να συντελέσει στην πρόληψή τους, στην ανατροπή παγιωμένων πεποιθήσεων και στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος και της ενσυναίσθησης προς τον άλλον και δη, τον πάσχοντα. Με τον τρόπο αυτό ο άνθρωπος γίνεται περισσότερο κοινωνικό όν, ενώ στην εκδήλωση αυτή δημιουργείται μια θετική εμπειρία μες τον συγκεκριμένο χώρο, καθώς καθένας δένει μια ευχάριστη απασχόληση, όπως ο κινηματογράφος, με το μέρος αυτό της πόλης του.

Σύμπτυξη εγχειρήματος:

Προτείνουμε στους κήπους των Αγροτικών Φυλακών της Τίρυνθας, οι οποίοι διακρίνονται για τη λιτή ομορφιά τους σε σχέση με το οικοδόμημα της εποχής του Καποδίστρια, τρεις κινηματογραφικές βραδιές. Η εκδήλωση είναι κλειστή και η είσοδος θα γίνει σύμφωνα με προσκλήσεις που θα έχουν δοθεί και επιβεβαιωθεί νωρίτερα. Για την εκδήλωση αυτή θα συνεργαστούν οι φορείς: Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Τίρυνθας, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών (Μεταπτυχιακό) Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων. Τους φορείς πλαισιώνουν

Στην πρώτη συνάντηση ο Αρχιτέκτονας και κινηματογραφιστής Κρίστιαν Ξυπολιάς παρουσιάζει ντοκουμέντα από τα τραβήγματα της ταινίας του, κατόπιν προβάλλεται η ταινία του, «Fiori» και ακολουθεί συζήτηση. Στη δεύτερη συνάντηση, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, Γιώργος Ντέμος, Κατερίνα Καραναγνώστη και Σοφία Μιχαλοπούλου παρουσιάζουν τα μαθήματα κινηματογράφου που έκαναν στους έγκλειστους Ναυπλίου και Τρίπολης και κατόπιν ο Νίκος Πιστεύος παρουσιάζει την ταινία μικρού μήκους, «το χρέος» μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Άργους. Ακολουθούν ασκήσεις και ερωτήσεις με το κοινό. Στην τρίτη συνάντηση τη ροή των αποσπασμάτων των ταινιών φροντίζει ο σκηνοθέτης κινηματογράφου, Νίκος Βουτενιώτης, ενώ τραγουδούν η υψίφωνος και μεσόφωνος Αθηνά Δημητρακοπούλου και ΄Ιλια Κοντού. Την επιμέλεια του εγχειρήματος των τριών εκδηλώσεων έχει αναλάβει η Ομότιμη Καθηγήτρια, Άλκηστις Κοντογιάννη με την συνεχή υποστήριξη από την Διευθύντρια των Αγροτικών Φυλακών, Ευαγγελία Κατερίνη και των εργαζομένων στις φυλακές της Τίρυνθας.

Μια προσφορά προς την πραγματολογική και εννοιολογική υπόσταση των «φυλακής» που συντίθεται από τις σημαντικές συνεισφορές του καθενός μας. Συνδιοργάνωση: ΔΟΠΠΑΤ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, 20.30.

Παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους FIORI (Ανθη), διάρκεια ταινίας  14′ 58” . Ακολουθεί συζήτηση με τον σκηνοθέτη.

ΣΥΝΟΨΗ: Τι θα έκανε ο Αντόνιο Ρίτσι, o πρωταγωνιστής της ταινίας του Ντε Σίκα «Κλέφτες ποδηλάτων», αν ζούσε στην Ιταλία το 2021; Ίσως θα ήταν σαν τον Manfredi, έναν σαραντάχρονο άντρα, άνεργο και χωρίς προσδοκίες, που η μόνη του ευκαιρία είναι να βρει δουλειά ως ντελίβερι. Αλλά για να μπορέσει να αρχίσει τη δουλειά χρειάζεται ένα ποδήλατο….

Το έργο παρουσιάζει ο Κρίστιαν Χυπολιάς, με υλικό από τα γυρίσματα και μετά την παρακολούθηση της ταινίας συζητάει με το κοινό.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Κριστιάν Ξιπολιάς σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Τορίνο και Σκηνοθεσία Κινηματογράφου στο S.N.C.I στη Φλωρεντία. Το 2018 ήταν συνιδρυτής της κινηματογραφικής κολεκτίβας Cinestrada. Το 2019 κερδίζει τον πανιταλικό διαγωνισμό σκηνοθεσίας «Ciak, s’illumina», σε ρόλο σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Την ίδια χρονιά σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία «Ruina» που επιλέχθηκε σε πολλά διεθνή φεστιβάλ. Με την τελευταία μικρού μήκους ταινία το «Fiori» (2021) έχει κερδίσει το βραβείο RAI CINEMA CHANNEL και έχει συμμετάσχει σε τριάντα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου αποσπώντας βραβείο καλύτερης ταινίας και βραβείο καλύτερης φωτογραφίας. Το Fiori θα είναι στην διαγωνιστική τριάδα τον προσεχή Οκτώβρη στη Ρώμη στο φεστιβάλ  Globo d΄ oro (Χρυσές Σφαίρες).

  1. Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30΄

«Η 7η Τέχνη στην εκπαίδευση των εγκλείστων»

Ο κινηματογράφος εκτός από μέσο ψυχαγωγίας μπορεί να συμβάλλει στην καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας και σκέψης, στην ψυχική ενδυνάμωση, στην ελευθερία της έκφρασης και στην αύξηση της δημιουργικότητας. Λειτουργώντας ως ένα «παράθυρο» στον κόσμο, ανοίγει νέους ορίζοντές «ταξιδεύοντας» τον θεατή σε διαφορετικούς κόσμους, πολιτισμούς, γλώσσες και ιδέες.

Η συμμετοχή των εγκλείστων στην δημιουργία μιας ταινίας προσφέρει μια μοναδική συλλογική εμπειρία πολυδιάστατης και διαφοροποιημένης διδασκαλίας με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

  • Παρουσίαση του προγράμματος : «Σινεμά: Κι ο νους μου δραπετεύει….» που πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου και Τρίπολης από τους: Γιώργο Ντέμο, Σοφία Μιχαλοπούλου & Κατερίνα Καραναγνώστη.
  • Παρουσίαση και προβολή της μαθητικής ταινίας «Το χρέος» από τον πρώην Διευθυντή του 1ου ΕΚ Άργους, κ. Νίκο Πιστεύο.
  • Βιωματικό εργαστήριο με χρήση τεχνικών της Δραματικής Τέχνης στην Εκπαίδευση από το πρόγραμμα «Εθελοντισμός και πρόσφυγες», βασισμένο στην μαθητική ταινία «Το χρέος». Συζήτηση.

Παράλληλα στον χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση με δημιουργίες των μεταπτυχιακών φοιτητών, του ΠΜΣ «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και διά Βίου Μάθηση» του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, με τίτλο: «Βαλιτσάκια και Κούκλες»

Υπεύθυνη έκθεσης: Μαριάννα Μπορμπόλη

ΕΚΘΕΣΗ «ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΩΤΗ»

Στον προαύλιο χώρο των φυλακών Τίρυνθας θα γίνει έκθεση με θέμα «το βαλιτσάκι του εμψυχωτή» . Υπεύθυνη της έκθεσης, Μαριάννα Μπορμπόλη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μαριάννα Μπορμπόλη

Γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Πρέβεζας. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Το 2005 απόφοιτος ξεκινά την επαγγελματική της δραστηριότητα στην Αθήνα. Για αρκετά χρόνια διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα. Από το 2014 διαμένει στο Ναύπλιο και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επιπλέον μετεκπαιδεύεται και στην Ειδική Αγωγή. Κυρίαρχο ενδιαφέρον της αποτελεί η θετική ενασχόληση με τα παιδιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΕΜΟΣ

Γεννήθηκε και ζει στο Ναύπλιο. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΠΜΣ: «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και διά Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Δευτεροβάθμια Τεχνική Εκπαίδευση με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.. Έχει παρακολουθήσει το «Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ)» καθώς και το «Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ)» της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Έχει υπηρετήσει ως υπεύθυνος εργαστηρίων του Τομέα Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας, του 1ου Ε.Κ Άργους και υπεύθυνος Μαθητείας. Οι ταινίες της ομάδας έχουν πάρει μέρος και έχουν βραβευτεί σε Διεθνείς και Ελληνικούς Διαγωνισμούς ταινιών Μικρού Μήκους. Έχει εκπονήσει πλήθος περιβαλλοντικών και πολιτιστικών προγραμμάτων

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γεννήθηκε στην Τρίπολη και κατοικεί στο Ναύπλιο από το 2016. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και από το 2004 εργάζεται στον ξενοδοχειακό κλάδο. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΤΘΣ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει παρακολουθήσει το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής κατάρτισης ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ Άργους. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων και έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Τρίπολη και από το 2016 εργάζεται ως εκπαιδευτικός ενηλίκων σε τουριστικές ειδικότητες των ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Τουρισμού σε Ναύπλιο και Άργος αντίστοιχα.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΣ

Πρώην εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολόγων Ηλεκτρονικών Μηχανικών, της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜSc (Master in Manufacturing) στο πρόγραμμα, «Διαχείριση και Τεχνολογία του Open University του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ. Έχει υπηρετήσει ως υπεύθυνος Τομέα Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας, Διευθυντής Ι.Ε.Κ. Αργολίδας, Διευθυντής Σ.Ε.Κ. Άργους, Διευθυντής ΕΠΑ.Σ. Άργους, Διευθυντής 1ου Ε.Κ. Άργους. Υπεύθυνος της κινηματογραφικής ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου Ε.Κ. Άργους που ταινίες της ομάδας έχουν βραβευτεί σε Διεθνείς και Ελληνικούς Διαγωνισμούς ταινιών Μικρού Μήκους. Επιμορφωτής Ενηλίκων. Εκπαιδευτής σε Κ.Ε.Κ. και Ι.Ε.Κ. Αργολίδας (Δ.Ι.Ε.Κ. και ΟΑΕΔ).

ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σοφία Μιχαλοπούλου εργάζεται ως νηπιαγωγός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2007. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Α.Π.Η. στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, και αγαπά τη ζωγραφική, τη μουσική, τη λαογραφία και τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

  1. Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 20.30΄

Το Σινεμά με Μουσική και Τραγούδια

Το Σινεμά με Μουσική και Τραγούδια

Εισαγωγή: “Amelie” (2001) Μουσική: Yann Tiersen /Σκηνοθεσία: Jean-Pierre Jeunet/ Ηθοποιοί: Audrey Toutou – Mathieu Κassovitz_https://www.youtube.com/watch?v=QM6f_LIXhdI

1. “Φαίδρα” (1962) (Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης / Στίχοι: Νίκος Γκάτσος)

(Σκηνοθεσία: Jules Dassin / Ηθοπ: Μελίνα Μερκούρη – Anthony Perkins)

2. “America – America” (1963) (Μουσική: Μάνος Χατζηδάκης / Στίχοι: Νίκος Γκάτσος) /

Σκηνοθεσία: Elia Kazan

3. “Το Χάος” (1984) Μουσική: Nicola Piovani / Σκηνοθεσία: Αδελφοί Ταβιάνι)

La canzone de mal di luna // L' ho perduta

4. “The Mission”(1986) (Oboe scene): Μουσική: Ennio Morricone

Σκηνοθεσία: Roland Joffe/ Ηθοποιοί: R. De Niro – Jeremy Irons – Liam Neeson

5. “ΨηλάΤακούνια” (1991) Μουσική: Luz Casal / ΣτίχοιΣκηνοθεσία: Pedro Almodóvar

https://www.youtube.com/watch?v=I8vTnLPevQY Un Ano de Amor

6. «Underground» (1995) Μουσική: Goran Bregovic / Σκηνοθεσία: Emir Custurica Τραγούδι: Ausencia

Cesaria Evora_ Tango of the Soul: https://www.youtube.com/watch?v=mDEbkme11Gg

7. “Ιστορία Έρωτα και Αναρχίας” (1973) – Μουσική: Nino Rota

Σκηνοθεσία: Lina Wertmiller – Ηθοποιοί: Giancarlo Giannini – Mariangela Melato

1/ AMARA ME https://www.youtube.com/watch?v=CmB-SQpZLFQ

2/ CANZONE ARRABBIATA

2a. https://www.youtube.com/watch?v=tcCeeOjO3cY

2b. https://www.youtube.com/watch?v=x0gMqCCbZ-8

Τραγούδι – Πλήκτρα: ΑΘΗΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ –

ΙΛΙΑ ΚΟΝΤΟΥ

Ροή Προγράμματος: ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΕΝΙΩΤΗΣ

Montage trailer : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΙΤΟΡΗΣ

Επιμέλεια εκδήλωσης για Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας: ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ & Αγροτικό Κ.Κ. Τίρυνθας

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 8:30’μμ

Προβολή ταινιών μικρού μήκους:

«Στο «παίδων», σκηνοθεσία, Αλέξη Κομνάκος, παίζουν Γιώργος Καλόξυλος, Νίκος Βουτενιώτης

«Τί είναι αυτό», Σκηνοθεσία Κώστας Πιλάβιος, παίζουν Νίκος Ζωϊόπουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ο Νίκος Βουτενιώτης σπούδασε Θέατρο, Κινηματογράφο, Ιστορία της Τέχνης και Οικονομικές Επιστήμες (ΑΣΟΕΕ), Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος (Λ. Βογιατζή) και στο Λονδίνο, «υποκριτική μπροστά στην κάμερα». Έχει σκηνοθετήσει 15 θεατρικές παραστάσεις, μία μεγάλου και οκτώ μικρού μήκους ταινίες και έγραψε 15 σενάρια. Έχει διδάξει σκηνοθεσία στο New York College και Σενάριο, Υποκριτική Θεάτρου και Αισθητική Κινηματογράφου σε Δραματικές Σχολές.

Η Αθηνά Δημητρακοπούλου ολοκλήρωσε σπουδές όπερας και υποκριτικής. Σπούδασε drama-therapy, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικό δράμα. Παρακολούθησε σεμινάρια τραγουδιού (Γερμανία, Αυστρία, Ισπανία) και υποκριτικής με τον Θοδωρή Τερζόπουλο. Πρωταγωνίστησε: ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ (σκηνοθεσία: Ίλια Κοντού), PHANTOM OF THE OPERA έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις/συναυλίες Ελλάδα και εξωτερικό με Εθνική Λυρική Σκηνή (ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ, ΕΥΘΥΜΗ ΧΗΡΑ, ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ) και Εθνικό θέατρο στην Επίδαυρο (ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαρμαρινού). Διδάσκει τραγούδι.

Η Ίλια Κοντού είναι σκηνοθέτις-δραματουργός, μουσικολόγος και θεατρολόγος. Από το Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας συνέχισε τις σπουδές της στο Παρίσι, στην μουσικολογία στο Université Paris VIII με δύο ειδικότητες και δύο επιπλέον μεταπτυχιακούς τίτλους στην μουσική δραματουργία. Παράλληλα απέκτησε πτυχίο θεατρολογίας. Συμμετείχε στο Atelier de la dramaturgie musicale de Paris VIII σε συνεργασία με την Opéra National de Paris: στις όπερες “Orfeo” του Cl. Monteverdi (2006), “l’Orfeïde” του Gianfranco Malipiero (2008), στο μπαλέτο τα “Επτά θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών” των Kurt Weill – Bertold Brecht (2009). Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες μικρού μήκους και έχει βραβευτεί κατ΄επανάληψη σε Διεθνή Φεστιβάλ. Έχει συνθέσει ηλεκτροακουστική μουσική για παραστάσεις, έχει χορογραφήσει και πάρει η ίδια μέρος σε παραστάσεις ως πιανίστρια ή τραγουδίστρια και επίσης έχει γράψει και σκηνοθετήσει παραστάσεις και έχει δημιουργήσει CD.

Συνδιοργάνωση:

Αγροτικό Κατάστημα Τίρυνθας

Μεταπτυχιακό Τμήματος Θεατρικών Σπουδών

ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

(ΚΟΙΝΟ: 80-100 ATOMA )

Εκδηλώσεις κλειστές, είσοδος με προσκλήσεις

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα