Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΛάμπρου: Νέο ατόπημα Γεωργόπουλου - Μέξη

Λάμπρου: Νέο ατόπημα Γεωργόπουλου – Μέξη

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 35.000,00 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ»

Την τεράστια ευθύνη του κ. Γεωργόπουλου, λόγω της υψηλής εποπτείας που έχει στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄ Αλληλεγγύης, Πολιτισμού κ΄ Παιδείας, αναδεικνύει η απευθείας ανάθεση από τον Παναγιώτη Μέξη, της εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», αντί του ποσού των 28.091,46 + Φ.Π.Α. 24%) = 34.833,41 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

Και αυτό γιατί ζητήθηκε από μόνο 1 εταιρεία να υποβάλει προσφορά, με έδρα εκτός Ερμιονίδας, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν άλλες προσφορές και ιδίως από ντόπιες επιχειρήσεις.

Εμείς σαν Συντονιστική Επιτροπή και σε προηγούμενη μας παρέμβαση είχαμε ζητήσει να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση για τα έργα που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα ώστε οι επαγγελματίες ( ντόπιοι και μη) να μπορούν να υποβάλουν προσφορές.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα, πως οι υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής μας είναι ψεύτικες και κάλπικες και ότι η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Γεωργόπουλο εξακολουθεί να κάνει έργα μεγάλου κόστους με απευθείας αναθέσεις, ενώ θα έπρεπε να διενεργεί συνοπτικούς διαγωνισμούς για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών.

Αποδεικνύεται επίσης ότι όσα κατήγγειλε ο κ. Γεωργόπουλος ως αντιπολίτευση για τις απευθείας αναθέσεις, κάνει αυτός τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό.

Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών!!

Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Λάμπρου Αναστάσιος Τόκας Αναστάσιος Αποστόλου Παναγιώτης

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα