Αργολίδα"Ναυτική Ναυπλιάδα ΄22": Μεταβολές στο πρόγραμμα της Ναυπλιάδας

“Ναυτική Ναυπλιάδα ΄22”: Μεταβολές στο πρόγραμμα της Ναυπλιάδας

Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄”Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” θα ήθελε να ανακοινώσει στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (προγνώσεις της meteo για τον καιρό των επόμενων ημερών στο Ναύπλιο) επέρχονται οι παρακάτω μεταβολές στο πρόγραμμα της “Ναυτικής Ναυπλιάδας ΄22”.

  • Η συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου που δεν πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 21 Αυγούστου στην πλατεία Φιλελλήνων λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου.
  • H θεατρική παράσταση ΄΄Αχ… Μαρία΄΄ της “Αργολικής Πρότασης” που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα αναβάλλεται. Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία παρουσίασής της.
  • Ο θαλάσσιος περίπατος στον Αργολικό Κόλπο με το σκάφος “Μανταλένα” θα πραγματοποιηθεί όπως στο αρχικό πρόγραμμα αύριο Τρίτη 23 Αυγούστου. Παρακαλούνται όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στον θαλάσσιο περίπατο να βρίσκονται στον χώρο του “Π” Ναυπλίου από τις 20.00 το βράδυ της Τρίτης.
  • Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης 24 Αυγούστου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα με μελοποιημένη ποίηση του Νίκου Καββαδία, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στο Βουλευτικό Ναυπλίου.

Ανάγκα και θεοί πείθονται…

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα