ΑργολίδαΝαύπλιο: Βιβλιοπαρουσίαση στο βαγόνι…

Ναύπλιο: Βιβλιοπαρουσίαση στο βαγόνι…

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουλίου παρουσιάστηκαν στην αποβάθρα του παλιού Σταθμού του τρένου τα πρώτα λογοτεχνικά έργα των Σπύρου Κατσίγιαννη και Παναγιώτη Τούμπα.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, οργάνωσαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (Ε.Σ.Λ.Α.).

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Μαρία Ράλλη – Πιτσάκη, η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό στους προσκεκλημένους συμμετέχοντες και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου.

Για το έργο των νέων συγγραφέων μίλησαν ο Θ. Σ. Σπαντιδέας, η Μαίρη Παναγιώτου, συγγραφέας και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α. και ο Θοδωρής Παπαθανασίου, μέλος του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αργολίδος.

Ο χώρος της αποβάθρας του Σταθμού του τρένου, φωτισμένος από τον άξιο τεχνικό συμπολίτη μας Μάνο Σταθόπουλο, ήταν κατάμεστος και υποβλητικός για το Ναυπλιακό κοινό που είχε την χαρά να απολαύσει την πρώτη διαδρομή των συγγραφέων σε νέες γόνιμες διαδρομές…

Ο Σπύρος και ο Παναγιώτης, ο Παναγιώτης και ο Σπύρος, στις σύντομες ομιλίες τους, ανέδειξαν και το άλλο, το κοινωνικό πρόσωπό τους… τα έσοδα από την διάθεση του βιβλίου θα διατεθούν, με την ουσιαστική αρωγή και συμμετοχή του Προέδρου του Γηροκομείου Χρήστου Ζέρβα, για την κάλυψη αναγκών του Γηροκομείου Ναυπλίου… για τους συμπολίτες μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα και που, πάνω απ΄ όλα, έχουν την ανάγκη της αγάπης μας και της έγνοιας μας… Σπύρο και Παναγιώτη, σας αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια… ας ακολουθήσουν και άλλοι Ναυπλιείς το παράδειγμά σας…

… η αρχή έγινε με τον Θοδωρή Παπαθανασίου (που έχει χρηματίσει κατά το παρελθόν Πρόεδρος του Γηροκομείου), τον Μάνο Σταθόπουλο (που διέθεσε αφιλοκερδώς την φωτιστική και ηχητική εγκατάσταση της εκδήλωσης), την Μαρία Ράλλη, Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ (που θα προμηθευτεί για τον Οργανισμό βιβλία για διάθεση).

Σπύρο και Παναγιώτη, καλοτάξιδοι εσείς και το βιβλίο σας…

Θεοδόσης Σ. Σπαντιδέας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα