ΕλλάδαΣυνεχίζονται έως 31 Αυγούστου οι εγγραφές στο νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην...

Συνεχίζονται έως 31 Αυγούστου οι εγγραφές στο νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην “Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων”

Επιταχύνετε την καριέρα σας με το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management» από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα έχει κυρίως επαγγελματικό προσανατολισμό και απευθύνεται: Σε επαγγελματίες της ξενοδοχειακής αγοράς (Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης), προσφέροντας τη δυνατότητα να εξελιχθούν ενώ εργάζονται στον ξενοδοχειακό κλάδο, μέσω των εξειδικευμένων γνώσεων, που προσφέρονται από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.  Σε αποφοίτους πανεπιστημιακών τουριστικών τμημάτων, ανοίγοντας το δρόμο προς την ξενοδοχειακή αγορά, μέσω των εφαρμοσμένων γνώσεων και των ευκαιριών που προσφέρονται για καριέρα, σε συνεργασία με επιχειρήσεις του κλάδου.  Ο κλάδος της φιλοξενίας αλλάζει με έντονο ρυθμό. Το διαδίκτυο διευκολύνει τον παγκόσμιο ανταγωνισμό και δημιουργεί νέες ευκαιρίες και κινδύνους στο ξενοδοχειακό marketing. Οι ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών έχουν διαφοροποιηθεί, ενώ νέες πεποιθήσεις έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με τα μοντέλα διαχείρισης των ξενοδοχειακών μονάδων.  Η σημασία της καινοτομίας παίρνει νέες διαστάσεις και η διαχείριση κρίσεων (πανδημία) μπαίνει δυναμικά στο πεδίο των πιθανοτήτων. Η ευαισθησία της πελατείας απέναντι στην υγειονομική ασφάλεια, στα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις ραγδαίες εξελίξεις της ψηφιακής τεχνολογίας, απαιτούν διαρκή επικαιροποίηση της διοικητικής στρατηγικής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. 

Χορηγούμενος Μεταπτυχιακός Τίτλος:  Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, με τίτλο «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων– Executive MBA in Hotel Management».

Το Πρόγραμμα τελεί υπό τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων , του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και άλλων Συλλογικών Φορέων Τουρισμού  
­

Οι αιτήσεις εγγραφής έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 30 Αυγούστου  2022 . Δείτε αναλυτικότερες  πληροφορίες στο ακόλουθο Link:  https://hotelmba.gr/

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα