ΑργολίδαΓ. Ανδριανός: Να εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων...

Γ. Ανδριανός: Να εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με θέμα εξέτασης της δυνατότητας συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Λόγω εξάντλησης της πίστωσης στο πρόγραμμα των νέων αγροτών δεν συμπεριλήφθηκαν στους ενισχυόμενους 444 νέοι γεωργοί αν και πληρούσαν τα τυπικά κριτήρια.

Δεδομένων των πολλαπλών και έντονων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες, της ανάγκης αντιμετώπισης της επισιτιστικής κρίσης αλλά και στήριξης των νέων για την είσοδό τους στην πρωτογενή παραγωγή ιδιαιτέρως μάλιστα καθώς το σχετικό κόστος εισόδου είναι συχνά απαγορευτικό – καθίσταται επιτακτική η εξάντληση κάθε δυνατότητας συμπερίληψης στο σχετικό πρόγραμμα όλων των νέων αγροτών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Αν θα εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια».

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα