ΑργολίδαΓ. Γεωργόπουλος: Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα ελπιδοφόρα αρχή...

Γ. Γεωργόπουλος: Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα ελπιδοφόρα αρχή για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς

Μετά από τρεις μήνες ξεγνοιασιάς, το σχολικό κουδούνι θα ηχήσει και πάλι αύριο το πρωί σε όλα τα σχολεία της ελληνικής επικράτειας. Πίσω στις τάξεις θα βρεθούν και τα δικά μας παιδιά, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Ερμιονίδας.

Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα ελπιδοφόρα αρχή για τις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς. Στόχος όλων μας είναι τα παιδιά κατακτώντας γνώσεις να λάβουν τα κατάλληλα εφόδια και να γεμίσουν πολύτιμες εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για νέες κατακτήσεις και προσδοκίες.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή δύναμη ώστε να συνεχίζουν να αποτελούν άοκνο στήριγμα για τα παιδιά μας και να καλλιεργούν σε αυτά τις αξίες της μάθησης, της αλληλεγγύης και του ήθους.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ως Δημοτική αρχή, στηρίζουμε αποφασιστικά με όλες μας τις δυνάμεις την εκπαίδευση στην Ερμιονίδα μας. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή, καθαρά και λειτουργικά κτήρια, μειώνοντας τα προβλήματα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία, πάντα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των γονέων.

Πάνω απ’ όλα όμως ευελπιστούμε, ότι τα ίδια τα παιδιά θα παλέψουν με επιμονή, υπομονή και θέληση και πάντα με τη βοήθεια όλων μας, για ένα καλύτερο μέλλον, το δικό τους μέλλον!

Να θυμάστε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να μην τα παρατάτε ποτέ!                      

Να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να αριστεύσετε όχι μόνο στα μαθήματά σας, αλλά και στη φιλία, στην αγάπη για τους συμμαθητές σας, στο σεβασμό προς του δασκάλους σας, στα γέλια, στα παιχνίδια στη χαρά!

Είμαι πάντα κοντά σας!

Καλή Σχολική χρονιά!

Ο Δήμαρχος,

Ιωάννης Γεωργόπουλος

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα