ΆρθραΕμφανίστηκε μπλε τίγρης δίπλα σε... πράσινη γαλοπούλα!

Εμφανίστηκε μπλε τίγρης δίπλα σε… πράσινη γαλοπούλα!

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Του Κώστα Πρώιμου

Δεν θα επιχειρήσουμε να θέσουμε σε ακαδημαϊκά καλούπια ευπρέπειας το ακόλουθο κείμενο, διότι ο εχθρός πλέον βρίσκεται όχι προ παρά εντός των πυλών. Το καπιταλιστικό Σύστημα απέτυχε, είναι ετοιμοθάνατο καθώς επέδρασε ύπουλα ως καρκινικό κύτταρο το οποίο αβίαστα και αχόρταγα κατέστρεφε έναν οργανισμό. (Την Κοινωνία και τις θεμελιώδεις Αξίες της) Στο τέλος μη έχοντας κάποιο ξαδερφάκι του να επιτεθεί και να καταβροχθίσει απέμεινε μονάχο με τα υπόλοιπα κακά κύτταρα να αλληλοεξοντώνονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια παράτασης της παρασιτικής επιβίωσης εις βάρος του συνόλου.

Η κοινωνία θνήσκουσα έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των social media ειδικά τα τελευταία χρόνια. Τα διαζύγια τείνουν να ξεπεράσουν το 50 τοις εκατό, η ενδοοικογενειακή βία δίνει και παίρνει, (τα βαθύτερα αίτια σύμφωνα με έρευνες τις περισσότερες φορές είναι οικονομικά) φόνοι, κομπίνες, βιασμοί και παράλογες – επικίνδυνες πολιτικές απόψεις δεσπόζουν απ’ άκρη σε άκρη απαξιώνοντας το προπύργιο της Κοινωνικής Σταθερότητας δηλαδή το Σύνταγμα με τα άρθρα του. Εκατομμύρια άνθρωποι διανύουν μια περίοδο σιωπηλής είτε έκδηλης δυστυχίας, ο καθένας περιχαρακωμένος στον δικό του μικρόκοσμο, αδημονούντες για μερικές σταγόνες ευτυχίας σύμφωνα με τα κλικ, κυρίως μέσα από τις ψευδεπίγραφες ζωές των άλλων. Πόσο αλήθεια μας ανεβάζει ψυχολογικά αν ήταν φαντασμαγορικός ο γάμος της κυρίας Τάδε, όταν την επαύριον δεν έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό του ρεύματος, ή αν μετεγγράφηκε ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, αν και γιατί περπατούσε ξυπόλητη η Δέσποινα Βανδή στην άμμο της Μυκονιάτικης παραλίας και άλλα πολλά που συνιστούν έναν επικοινωνιακό τραγέλαφο με αναγνώστες διανοητικά τι; Επιτρέψτε μου να ισχυριστώ πως αν είχαμε τον χρόνο και την δυνατότητα να διαβάζουμε σε καθημερινή βάση όλη την δημοσιευμένη ύλη στα αναρίθμητα σάιτς θα καταλήγαμε εύλογα στο συμπέρασμα πως ο “κόσμος όντως καίγεται και το… μ χτενίζεται… “Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Δείνα με τα παιδιά του και τα γειτονόπουλα! (Λες και αναφέρονται σε οικογένεια εξαφανισμένου είδους στο ζωϊκό βασίλειο- ενδεχομένως κάποια μπλε τίγρη με μια πράσινη γαλοπούλα)! Και από κάτω στα ψιλά περνά μια ειδησάρα απόρροια Αντισυνταγματικής και κατάπτυστης απόφασης από έναν γελοίο υπουργό η οποία καθορίζει για εμάς χωρίς εμάς τις ζωές μας για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Κύριοι υπερασπιστές της Κεντροαριστεράς ιδεολογίας, της Αρχής της Ισότητας κι ενός κράτους Δικαίου, θαρρώ πως αδίκως κοπιάζετε. Οι I wanna be μετά των συγγενών και φίλων δεν σας διαβάζουν γιατί τους φαίνονται αλαμπουρνέζικα αυτά που γράφετε. Και όπως έλεγε και μια γνωστή στην κόρη της πριν από χρόνια, μωρέ ας είναι και γέρος, πέσε από δίπλα και πάρτου τα! Δεν είναι τυχαίο πως οι ιστοσελίδες που φιλοξενούν τέτοιου είδους συμβουλές κάνουν πάταγο. Πως να κοροϊδέψετε τον άλλον, πως να πλουτίσετε χωρίς να εργάζεστε, πως θα τον τυλίξετε και πως θα δικαιούστε χωρίς όμως να υποχρεούστε…. Ασφαλώς τα ως άνωθεν δεν αποτελούν την εξαίρεση αλλά τον κανόνα στις μέρες μας. Η εκπόρνευση είτε σωματική, είτε ιδεολογική ξεκινά από το στενό περιβάλλον, καταστέλλει τις όποιες τάσεις ενδέχεται να υπάρχουν για ελεύθερη βούληση και εν πάσει περιπτώσει πιθανότερο είναι να ψηφίσουν Αριστερά οι εκδιδόμενες και εργαζόμενες υπό δύσκολες συνθήκες κοπέλες στους οίκους ανοχής φερειπείν της Φυλής παρά οι “ψωνισμένες” της διπλανής πόρτας οι οποίες συνήθως ψηφίζουν για Πρωθυπουργούς τους… ωραίους γκόμενους με συζύγους υπέρκομψες (ναι γεια! σαν και αυτές) που το μόνο που θέλουν Δευτέρα πρωί – πρωί το be βαμμένο νύχι και μαλλί… Αναρωτιέστε τι σχέση έχει το φαινόμενο μιας τεραστίων διαστάσεων αλλά διακριτικής εκπόρνευσης με το αν θα διαβάζουν τα αντιπολιτευτικά σάιτς αυτά τα καρακατσουλιά ή οι ψευτόμαγκες που τις κουβαλάνε; Αν ρωτήσετε δέκα περιπτώσεις θα το διαπιστώσετε εύκολα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους αρέσκεται στο να διαβάζει τα γνωστά ιλουστρασιόν δήθεν και “προχώ” σάιτς του “νεοφιλελέ” Συστήματος… Και κύριοι διανοητές, θα σας την “χαλάσω” ακόμη περισσότερο: Όχι μόνο δεν σας γνωρίζουν και ασφαλώς δεν δίνουν δεκάρα για το τεράστιο και πολύτιμο για την παλινόρθωση μιας υγιούς Κοινωνίας δημοσιογραφικό σας έργο παρά σας χλευάζουν αν πέσει στο διάβα τους κάποιο γραπτό σας, αποτιμώντας σας ως γραφικούς.

ΥΓ. Αρκεί το Χειμώνα να δουλέψει η πλατεία Κολωνακίου και να μην κλείσει η Αράχωβα και δε πα να γράφετε σεις!

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα