ΑθλητισμόςΟι σύλλογοι Choy Lee Fut θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αθήνα

Οι σύλλογοι Choy Lee Fut θα αγωνιστούν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αθήνα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φού, η Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung Fu αναλαμβάνει να διοργανώσει για το έτος 2022 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu στην Αθήνα, το διάστημα 11 έως και 16 Νοεμβρίου.

Συγχαρητήρια στη ομοσπονδία μας για αυτή την επιτυχία. Εμείς οι άνθρωποι του κουνγκ φου που έχουμε ταξιδεύει σε άλλες χώρες για να αγωνιστούμε σε τέτοιες διοργανώσεις, είναι χαρά μας που η χώρα μας αναλαμβάνει αυτή τη διοργάνωση και θα έχουν την ευκαιρία περισσότεροι αθλητές μας να συμμετέχουν.

Οι σύλλογοι του Choy Lee Fut KungFu, φυσικά και θα δώσουν το παρόν.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κουνγκ Φού. (μεταφρασμένη)

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Σεπτεμβρίου 2022

Αγαπητά Μέλη και Εταίροι,

Το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι μετά από μιά σκληρή παγκόσμια περίοδο και πολλά εμπόδια, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καταφέρνει να οργανώσει το 18ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Wushu και το 6ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κούνγκ Φου στην όμορφη πόλη της Αθήνας (Ελλάς) μεταξύ 11 και 15 Νοεμβρίου του 2022.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu που διοργανώνεται από την EWUF είναι το επίσημο ηπειρωτικό πρωτάθλημα για το άθλημα του Wushu, γνωστό και ως Kung fu.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EWUF) θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kungfu που δίνει τη δυνατότητα να διοργανωθεί αυτό το υψηλότατης σημασίας γεγονός σε ένα τόσο πιεσμένο χρονικό όριο, δίνοντας στους αθλητές (της Ευρώπης) την ευκαιρία να συναγωνιστούς στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Ανυπομονούμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές, προπονητές, κριτές και αξιωματούχους από ποτέ το Νοέμβριο στην Αθήνα!

Το Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EWUF)”

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα