Ελλάδα Γ. Διδασκάλου: “Και Μετρό και Αρχαία και στον Πειραιά”

Γ. Διδασκάλου: “Και Μετρό και Αρχαία και στον Πειραιά”

0

Ένα πραγματικό κατασκευαστικό επίτευγμα ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σήμερα στο κοινό αναφέρει ο Γενικώς Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και συνεχίζει…: Μέσα από την διαχρονικά εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπεκόμενων φορέων είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών στον Πειραιά από τον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θερμά συγχαρητήρια στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στη Διοίκηση της Αττικό Μετρό, ιδιαιτέρως στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικόλα Κουρέτα και τον πρόεδρο Νίκο Ταχιάο για την αποτελεσματική και συντονισμένη προσπάθεια την οποία δικαιώνει το σημερινό αποτέλεσμα.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη για την καθοριστική συμβολή της στη διαδικασία του έργου καθώς και σε όλες τις εμπλεκόμενες Διευθύνσεις του ΥΠΠΟΑ και ιδιαίτερα στα στελέχη της Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων για τον επαγγελματισμό τους και την συμβολή τους στην ολοκλήρωση των σταθμών του Μετρό στον Πειραιά.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version