ΑργολίδαΕρμιόνη: Ο Ανδρέας Πουλάς στην 11η γιορτή Ροδιού

Ερμιόνη: Ο Ανδρέας Πουλάς στην 11η γιορτή Ροδιού

Στην 11η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη παρευρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Πουλάς αναφέρθηκε στην αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλουν οι τοπικοί παραγωγοί για την καλλιέργεια και την προώθηση του φημισμένου Π.Ο.Π. «Ρόδι ποικιλίας Ερμιόνης» ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Μία προσπάθεια που όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο βουλευτής Αργολίδας δυσχεραίνεται από ένα δύσκολο μείγμα προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον αγροτικό τομέα της χώρας όπως το υψηλό κόστος παραγωγής και ειδικά της ενέργειας, του πετρελαίου, και των λιπασμάτων, την έλλειψη εργατών γης που οδηγεί στην μείωση της παραγωγής αλλά και στην αδυναμία συγκομιδής έτοιμης παραγωγής, την έλλειψη ρευστότητας και το χρονίζον πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Ερμιονίδα το οποίο αποτελεί τροχοπέδη τόσο στην περαιτέρω ανάπτυξη όσο και στην διατήρηση των καλλιεργειών.

Για μια χώρα όπως η Ελλάδα με πλούσια παραγωγική ποικιλομορφία αγροτικών προϊόντων, η ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα έχει κομβική σημασία και αποτελεί πολύ βασικό πυλώνα για την ισόρροπη ανάπτυξη της χώρας.

Ο κ. Πουλάς δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες τοπικούς παραγωγούς για την για άλλη μία χρονιά άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα