Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
ΚορινθίαΚόρινθος: Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Κόρινθος: Οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Ανακοινώνουμε τους πρώτους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΔΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Σαρωνικού

2. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Επιχειρηματίας-Συνεργείο Αυτοκινήτων. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Νανόπουλου.

3. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Λογιστής. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.

4. ΜΕΤΑΞΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από την Αρχαία Κόρινθο Ασφαλιστής. Πρώην Αντιπρόεδρος του ΚΕΠΑΠ. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πνευματικό.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αρχαίας Κορίνθου.

Ανακοινώνουμε επίσης στους συμπολίτες μας ότι ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης ορίζεται Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο Μπάμπης είναι γνωστός σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επί σειρά ετών με Δημάρχους τον Τάκη Δαλακλείδη και τον κ. Πνευματικό.

Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο Ντίνος Γέγιος ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Πόλης της παράταξής μας όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο Ντίνος είναι πασίγνωστος σε όλους τους Κορίνθιους από την πολύχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά.

Γέννημα θρέμμα Κορίνθιος έπαιξε αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου και διετέλεσε πολλά χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος με Δημάρχους τους Νίκο Κουίνη, Τάκη Δαλακλείδη και Θωμά Θωμαϊδη.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα