ΑργολίδαΕρμιονίδα 7+1 Σχόλια

Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

► Ζήτησε ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας λίγες ώρες χρήσης στο κλειστό του γυμνασίου στο Κρανίδι για τα παιδιά του μπάσκετ… Ακόμη βγαίνει ο τηλεφωνητής του δήμου… (Αυτή τη στιγμή απουσιάζουμε κλπ).

► Θυμώνουν με το 7+1 πριν καν συγκροτήσουν συνδυασμό ορισμένοι… Σκεφτείτε δηλαδή και να προχωρήσουν. Ματιασμένος θα κοιμάμαι, ματιασμένος θα ξυπνάω…

► Ασφαλώς αν δεν αντέχουν την σάτιρα και την κριτική τώρα που είναι θεσμικά ανύπαρκτοι, δεν θέλω να σκεφτώ τι θα πράττουν αν και εφόσον πιάσουν αξιώματα και καρέκλες. (Θα γελάσουμε πολύ).

► Ο μπαχαλόκομβος του Κρανιδίου προφανώς καταλογίζεται στα έργα και τις ημέρες του κ. Νίκα…

► Θα κλείσουν τα πάντα πάλι σε ολάκερη την Ερμιονίδα; Εστιατόρια, καφέ κλπ; Ρε παιδιά, τουλάχιστον να παραμείνει ανοιχτό το… Κέντρο Υγείας…

► Βρέθηκε η μαγική λύση για τα υδροπλάνα. Τα Χριστούγεννα εκκινά η παράσταση. Πού θα την πέφτουν; Διπλά εκεί, στη χερσαία ζώνη. Για την ακρίβεια παγοπλάνα θα είναι και θα κατεβαίνουν στο παγοδρόμιο του Άι Βασίλη… Ωωωωω….

► Και μέσα από τα παγοπλάνα μέχρι τον Μάρτιο θα βγαίνουν πιγκουίνοι… Αυτοί μόνο ψάρια χρειάζονται, οπότε και τα πάντα να κλείσουν στην Ριβιέρα θα κάνουν ένα μπλουμ στο λιμάνι και όλα καλά. Οι καλύτεροι και ευκολότεροι τουρίστες… Θα πληρώνουν δε σε πίγκουιν – κόινς…(Αμ πως)

+1

Αν σε δύο Κυριακές διεξάγονταν αυτοδιοικητικές εκλογές ποιος θα εκλεγόταν δήμαρχος; Ναι γειά… (Αυτός)…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα