Κόσμος"Υπό κατάρρευση" το Instagram

“Υπό κατάρρευση” το Instagram

Το Instagram ανακοίνωσε σήμερα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετωπίζουν χρήστες της εφαρμογής, ορισμένοι από τους οποίους ανέφεραν λογαριασμούς που έχουν ανασταλεί ή δεν μπορούν να εντοπιστούν, με την εταιρεία να τονίζει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολία πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Instagram», εξήγησε το τμήμα επικοινωνίας της θυγατρικής Meta στον λογαριασμό της στο Twitter. «Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε».

Δεκάδες χρήστες του διαδικτύου ανέφεραν σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα ονόματα των λογαριασμών τους στο Instagram δεν εντοπίζονται ή ότι έλαβαν μηνύματα που τους γνωστοποιούσαν ότι ο λογαριασμός τους έχει ανασταλεί.

Ο εξειδικευμένος ιστότοπος Downdetector έκανε λόγο για αρκετές χιλιάδες τέτοια περιστατικά, που κορυφώθηκαν γύρω στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Παρόμοιο συμβάν σημειώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, χωρίς το Instagram να εξηγήσει τους λόγους.

Τα προβλήματα σύνδεσης σημειώνονται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων της Meta, το WhatsApp, σταμάτησε να λειτουργεί για ώρες επηρεάζοντας δισεκατομμύρια χρήστες.

Τον Οκτώβριο του 2021, το Instagram, το WhatsApp, αλλά και η ναυαρχίδα της Meta, το Facebook, σταμάτησαν να λειτουργούν για αρκετές ώρες μετά από πρόβλημα συντονισμού μεταξύ των διαφόρων κέντρων αποθήκευσης δεδομένων.

Η μετοχή της Meta υποχωρούσε σχεδόν 5% στη Wall Street, με την τιμή της μετοχής να βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2016.

Ο όμιλος δημοσίευσε, την περασμένη Τετάρτη, αποτελέσματα που κρίθηκαν απογοητευτικά από τους αναλυτές, τα οποία χαρακτηρίζονται από την επιβράδυνση της διαφήμισης και την εμφάνιση ανταγωνιστών, πρώτα από όλα του TikTok.

ΓΣ© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα