Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022
ΑθλητισμόςΆργος: Διεθνείς φιλικοί αγώνες softball γυναικών - Εθνική Βουλγαρίας vs επίλεκτων αθλητριών...

Άργος: Διεθνείς φιλικοί αγώνες softball γυναικών – Εθνική Βουλγαρίας vs επίλεκτων αθλητριών της Ελλάδας

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτοι διεθνείς φιλικοί αγώνες SOFTBALL γυναικών μεταξύ της εθνικής ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και επίλεκτων αθλητριών της Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή, 29-30 Οκτωβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει το τμήμα SOFTBALL του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους, οι ομάδες του οποίου θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο γυναικών όσο και ανδρών. Τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΦΕΙΔΩΝΑ, αρκετοί γονείς και πολλοί εκδρομείς από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Παραβρέθηκαν επίσης ο προπονητής του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Δημήτρης Τότσικας, η προπονήτρια της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» κα Βανέσα Αναστασοπούλου, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αποστολόπουλος και ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννης Μπόλλας.

Χαιρετισμό για τη σπουδαία αυτή διεθνή διοργάνωση έστειλε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μαντζούνης, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η Περιφέρεια και ο κ. Παναγιώτης Νίκας θα υποστηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως άλλωστε κάνουν για τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα