Αργολίδα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου: “Stop Motion – Εργαστήριο για μαθητές, παρουσίαση για εκπαιδευτικούς”

Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου: “Stop Motion – Εργαστήριο για μαθητές, παρουσίαση για εκπαιδευτικούς”

0

Στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Αφών Μαλτέζου την Παρασκευή, 2/12/2022 και ώρα 6:30μ.μ. ο Γιάννης Αλεξάκης από την ομάδα AnimaPhile θα παρουσιάσει την τεχνική, τα εργαλεία και τα στάδια ενός εργαστηρίου Stop Motion. Επίσης, θα ξεναγήσει το κοινό στο εργαστήριο stop motion, που θα έχει στηθεί εκείνες τις μέρες στο σχολείο μας.

Πιο συγκεκριμένα, στο σχολείο μας θα γίνει από Παρασκευή 2/12 ως και Κυριακή 4/12 εργαστήριο Stop Motion με μαθητές των τάξειων Δ’ ως Στ’ του σχολείου μας. Οι μαθητές θα ζωντανέψουν μορφές από τον εμβληματικό πίνακα Guernica του Picasso και θα φτιάξουν το σενάριο και το σκηνικό ενός βίντεο κινούμενης εικόνας. Θα κάνουν τα γυρίσματα, την ηχοληψία και το μοντάζ του βίντεο υπό την καθοδήγηση του κ. Αλεξάκη και της θεατρολόγου μας κας Αγλαϊας Τζόκα.

Η παρουσίαση απευθύνεται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική αυτή, καθώς και το στήσιμο ενός τέτοιου εργαστηρίου. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν την παρουσίαση πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ ως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version