Αργολίδα Επιστολή Μαργέτα για δημιουργία τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα

Επιστολή Μαργέτα για δημιουργία τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα

0

Επιστολή ζητώντας την δημιουργία Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα απέστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μάργετας έπειτα την παραλαβή δύο καινούργιων ασθενοφόρων από το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Διαβάστε τι αναφέρει:

Δύο ολοκαίνουργια ασθενοφόρα 4χ4 πλήρως εξοπλισμένα παρελήφθησαν από το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Η χρηματοδότησή τους έγινε από την περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω των Π.Ε.Π

Με σημερινή μου επιστολή απευθύνθηκα ως υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας στον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β ζητώντας τη δημιουργία Τομέα Ε.Κ.Α.Β στην Ερμιονίδα.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ε.Κ.Α.Β επιτελεί σπουδαίο ρόλο στην άμεση μεταφορά των ασθενών, γεγονός που βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ασθενής και στην περαιτέρω έκβαση της Υγείας του και με τη δημιουργία του Τομέα δύο άτομα (πληρώματα ασθενοφόρων) θα συνοδεύουν το κάθε περιστατικό.

Υπενθύμισα ότι στην Ερμιονίδα του θερινούς μήνες ο πληθυσμός είναι πολλαπλάσιος, όχι μόνο λόγω του τουρισμού αλλά και των χιλιάδων εξοχικών κατοικιών, καθώς επίσης ότι εξυπηρετούνται κάτοικοι και επισκέπτες των Σπετσών και της Ύδρας.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε θεωρώντας ότι εκφράζει την επιθυμία των συμπολιτών για ποιοτικότερη προσφορά Υπηρεσιών Υγείας και σ΄ αυτήν την κατεύθυνση η δημιουργία του Τομέα Ε.Κ.Α.Β είναι επιτακτική ανάγκη. Επιπλέον η πρόταση είναι ρεαλιστική.

Για τα ασθενοφόρα να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη, τον Διοικητή 6ης Υ.Π.Ε κ. Καρβέλη Γιάννη  και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ Χρονά Άγγελο.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version