ΑργολίδαΕρμιονίδα: Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων

Ερμιονίδα: Συνεχίζονται οι κατεδαφίσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων

Στην κατεδάφιση δυο ακόμα επικινδύνως ετοιμόρροπων κτηρίων στην Κοινότητα Κρανιδίου προχώρησε ο Δήμος Ερμιονίδας, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, κατεδαφίστηκε η παλαιά οικία παραπλεύρως του κτηρίου της φιλαρμονικής του Δήμου Ερμιονίδας και η παλαιά οικία πλησίον του Ιερού Ναού της κάτω Παναγίας στο Κρανίδι.

Η εικόνα των δυο κτηρίων παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα, η χρήση τους καθώς και του χώρου περιμετρικά αυτών ενείχε σοβαρούς κινδύνους για τα παιδιά ειδικά στην περίπτωση του πρώτου κτηρίου, για τους πεζούς και τα σταθμευμένα ή  διερχόμενα οχήματα.

Η Δημοτική Αρχή με τις κατάλληλες ενέργειες και τηρώντας τη νομοθεσία προβαίνει στις κατεδαφίσεις ετοιμόρροπων κτηρίων, με σκοπό να εξασφαλίσει την αναβάθμιση της Ερμιονίδας, τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής τους.

Εργαζόμαστε άοκνα για την επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος  που άπτεται της ασφάλειας των δημοτών μας. Στόχος μας μια ασφαλής και όμορφη Ερμιονίδα για τους πολίτες της αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Ερμιονίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα