ΚορινθίαΚόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Κόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Τενέας. Μόνιμος κάτοικος Αγίου Βασιλείου. Επιχειρηματίας με το γνωστό οινοποιείο στον Άγιο Βασίλειο. 45 ετών. Παντρεμένος με τη Μαρία Μπαλάφα και έχουν δύο παιδιά.

2. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – Γέννημα θρέμμα του Συνοικισμού, διαμένει με την οικογένειά του στη κοινότητα Εξαμιλίων. Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Δρίτσουλα με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση της Κορίνθου και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων. Πρόεδρος επί πενταετία στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Εξαμιλίων. Υπεύθυνος μέχρι πρόσφατα στο ΚΑΠΗ Εξαμιλίων. Γνωστός στην κορινθιακή κοινωνία για την αθλητική του δράση για χρόνια ποδοσφαιριστής στον Κύψελο και τον Άρη Κορίνθου. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Νανόπουλου.

Ο Ανδρέας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3. ΚΟΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Πρώην Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Σοφικού 2015-19. Αντιπρόεδρος 2011-15. Εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος από το 2010 μέχρι σήμερα. Αντιπρόεδρος εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας Σολυγείας 2011-15. Εκκλησιαστικός επίτροπος 2011-14. Πρόεδρος του Πανσολυγειακού 2017-19. Παντρεμένος με την Μαρία Γκεζερλή με τρία παιδιά. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το συνδυασμού του κ. Πνευματικού.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα