Κορινθία Κόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

Κόρινθος: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τον Νίκο Σταυρέλη

0

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Έγκριτος δικηγόρος της Κορίνθου στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας επί 34 έτη. Επί οκταετία (2011-2018) Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου και μέλος της Ολομέλειας των Προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, ενώ επί 19 έτη συνεχώς στη Διοίκηση του Συλλόγου. Οικογενειάρχης έγγαμος με την Αναστασία Κωλέτη με τρία παιδιά όλα στο κλάδο της δικηγορίας. Κάτοικος Εξαμιλίων. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Άμισθος νομικός σύμβουλος συνδικαλιστικών, επαγγελματικών σωματείων, αγροτικών-συνεταιριστικών, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Αντιπρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Κορίνθου. Πρώτη φορά θα είναι υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΖΕΝΗ – Δασκάλα με εξειδίκευση στις μαθησιακές ανάγκες. Σύζυγος του Κορίνθιου Δημητρίου Σακελλαρίου οδοντοτεχνίτη. Είναι από το Λέχαιο και τα τελευταία χρόνια ζει στην Κόρινθο. Έχει το Αλφαβητάριο Αναγνωστήριο στην Κόρινθο. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στη Δ.Ε. Άσσου-Λεχαίου. Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

3. ΔΑΝΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – Κάτοικος Κορίνθου- περιοχή Καλλιθέας. Μητέρα τριών παιδιών. Εργολάβος καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων με την προσωπική της εταιρεία GOLDEN HANDS. Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version