ΑργολίδαΝαύπλιο: Διάλεξη στην αίθουσα "Λήδα Τασοπούλου" του Καθηγητή Κώστα Μάγου

Ναύπλιο: Διάλεξη στην αίθουσα “Λήδα Τασοπούλου” του Καθηγητή Κώστα Μάγου

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στις 20.30΄, ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κύριος Κώστας Μάγος θα προσφέρει διάλεξη στα Κεντρικά Διδακτήρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, στην αίθουσα «Λήδα Τασοπούλου», στο Ναύπλιο, στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δραματική τέχνη και παραστατικές τέχνες στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση».

Η ομιλία του θα αφορά τη συγγραφή παραμυθιού, με τον ιδιαίτερο τίτλο «Καρακάξες, κουκουβάγιες και αλεπούδες: Μιλώντας για την ενσυναίσθηση μέσα από το παραμύθι», καθώς ο κύριος Μάγος είναι συγγραφέας και βιβλίων για παιδιά. Ο ρόλος των παραμυθιών είναι να βοηθούν τα παιδιά να κατανοούν βαθύτερα τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων και μέσα από αυτό να αποκτούν ενσυναίσθηση.

Πρόσφατα, ο κύριος Μάγος εξέδωσε το βιβλίο «Το πέταγμα του Ερόλ. Κριτική διαπολιτισμική εκπαίδευση στην προσχολική και πρωτοσχολική ηλικία». Το συγκεκριμένο βιβλίο εστιάζει στη θεωρία και την πράξη της κριτικής διαπολιτισμικής εκπαίδευσης προσεγγίζοντας σημαντικές εκπαιδευτικές διαστάσεις. Ο μεγάλος αριθμός παραδειγμάτων, που αναφέρει μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να περάσουν από τη διαπολιτισμική θεωρία στην πράξη.

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην Oμάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα