Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΝαύπλιο: Προς ολοκλήρωση η ανάπλαση στη Νέα Πόλη - Κούρτη

Ναύπλιο: Προς ολοκλήρωση η ανάπλαση στη Νέα Πόλη – Κούρτη

Ο Δήμος Ναυπλιέων προχωρά άμεσα σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης δίνοντας νέα όψη σε πολλές συνοικίες της πόλης του Ναυπλίου.

Πολλά από τα έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αφορούν εκτεταμένες αναπλάσεις που αναβαθμίζουν τον δημόσιο χώρο και παράλληλα βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχωρά προς υλοποίηση η αστική ανάπλαση στα δύο τετράγωνα στη Νέα Πόλη-Κούρτη Ναυπλίου. Μετά την τοποθέτηση του ηλεκτροφωτισμού και τις απαραίτητες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, ακολούθησε η τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού και η αναγκαία φύτευση δέντρων με στόχο να παραδοθεί στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα ένα σύγχρονο, βιώσιμο και λειτουργικό πάρκο αναψυχής και πνεύμονας πρασίνου.

Η Δημοτική Αρχή προχώρα με σχέδιο και προγραμματισμό στην αναζωογόνηση ολόκληρων περιοχών του Δήμου υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναπλάσεων μέσα από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», κάνοντας πράξη το μεγάλο «στοίχημα» για Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη προς όφελος των συμπολιτών και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για τη θετική εξέλιξη του έργου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα δύο τετράγωνα που διαμορφώνονται τον τελευταίο καιρό στη Νέα Πόλη Κούρτη αρχίζουν και παίρνουν την τελική τους μορφή. Φτιάχνονται τα καθιστικά και φυτεύτηκαν πάνω από 95 δέντρα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη. Είναι όμορφο να βλέπεις μια συνοικία να αλλάζει προς το καλύτερο και κάτοικοι να παίρνουν αυτό που δικαιούνταν δεκαετίες τώρα».

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα