ΆρθραΠαύλος Δαγρές: Λαός – Στρατός την άνοιξη στην εξουσία όπως το 1909

Παύλος Δαγρές: Λαός – Στρατός την άνοιξη στην εξουσία όπως το 1909

Η νοσηρή υποκριτική κωμικοτραγική πολιτική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη Χώρα δεν μπορεί να συνεχισθεί πέραν της ΑΝΟΙΞΗΣ.

Η πατρίδα βρίσκεται υπό δυσμενέστατες περιστάσεις το δε επίσημο Κράτος υβρισθέν και ταπεινωθέν, αδυνατεί προς άμυναν των δικαίων του.

Ζητείται άμεση λήψη μέτρων για την ανόρθωση της χώρας την πάταξη της διαφθοράς την αναδιοργάνωση του Κράτους, και την παραδειγματική τιμωρία των πάσης φύσεως ενόχων, υπεύθυνων της παρακμής.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στα ξένα Funs και σε κάθε ξένο κακοποιό που κυκλοφορεί ελεύθερα ληστεύοντας, βιάζοντας και τρομοκρατώντας Έλληνες πολίτες.

Η θανατική ποινή θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα, για την επίτευξη της ολοκληρωτικής κάθαρσης του δημόσιου βίου.

Η στρατιωτική θητεία θα είναι υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες. Θα υπηρετήσουν και όσοι ανεξαρτήτου ηλικίας δεν υπηρέτησαν κρατικοί λειτουργοί, πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, υποτιθέμενοι ΣΩΤΗΡΕΣ, Ταγοί της νομιμότητας.

Οι Έλληνες πολίτες θα κυκλοφορούν άφοβα στις πόλεις και στα χωριά χωρίς να κινδυνεύουν από επιθέσεις κάθε λογής κακοποιών και αδέσποτων ζώων.

Θα επιβάλλεται άμεσα η θανατική ποινή σε όσους παραβιάζουν το οικογενειακό άσυλο εισβάλλοντας και ληστεύοντας εντός της οικίας Έλληνες και ξένους πολίτες.

Οι διορισμένοι Δήμαρχοι θα διοργανώνουν καθημερινά συσσίτια στα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου ώστε κανένας Έλληνας να μη στερηθεί το απαραίτητο προς το ζην φαγητό.

Ουδείς εν ενεργεία έντιμος και ικανός πολιτικός, δημοσιογράφος, κρατικός λειτουργός δεν θα αποκλεισθεί – όπως το 1909 – να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια της Ανόρθωσης της Χώρας.

Η περίοδος των ανούσιων διχαστικών κομματικών αντιπαραθέσεων έχει παρέλθει.

Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει άμεσα να συμφιλιωθεί ώστε ενωμένος να σφυρηλατήσει Εθνική ομοψυχία ώστε να αποτελέσει απροσπέλαστη ασπίδα απέναντι σε κάθε ξένο εισβολέα που καραδοκεί να επωφεληθεί.

Τα προαναφερόμενα αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την αποτελεσματική προστασία της Πατρίδας μας και του Ελληνικού λαού.

Τώρα μάλιστα που σύννεφα πολέμου παρόμοια με αυτά του 1909 κατευθύνονται απειλητικά προς την Χώρα μας

Άλλωστε το 2025 !!! δεν αργεί.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

ΤΗΛ. 6943570958

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα