Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΠελοπόννησος EXPO 2022: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου - Γαστρονομία και μουσική

Πελοπόννησος EXPO 2022: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου – Γαστρονομία και μουσική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10.30 – 12.00Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής
Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
12.00 – 15.00«Η αξία της συνεργασίας και της προσφοράς στη γαστρονομία και την Κοινωνία» & Συνταγές με τοπικά προϊόντα από το Chef Ιάκωβο Απέργη

«Οι τύποι της μπίρας και η σημασία της στην σύγχρονη εστίαση» από το Σύμβουλο μπίρας κ. Πολ Εμμανουηλίδη

«Η σημασία των τοπικών προϊόντων στην εστίαση και τον τουρισμό» από το Σύμβουλο Γαστρονομικού Marketing κ. Χάρη Τζαννή

Ζωντανή Μαγειρική από τους Ιάκωβο Απέργη, Πολ Εμμανουηλίδη και Χάρη Τζαννή
15.30 – 17.30Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος
«
ArgolisTasteCulture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές
και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της
ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
18.00Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα:
«Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και
πως μπορεί να ανασχεθεί»
, από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών)
κ. Γεώργιο Λεχουρίτη
18.00 – 19.00Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας
19.00 – 21.00Ζωντανή Μαγειρική από το Chef του 3SixtyGrillDining κ. Νίκο Κουκουβά
21.30Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Passepartout Band»
10.30 – 22.00Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10.30 – 12.00Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής
Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη
11.00Ημερίδα από την Π.Ο.Ε.Ε. – Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας
12.00 – 13.00Ζωντανή Μαγειρική από τη Chef και Συγγραφέα Μαίρη Παναγάκου στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας
13.00 – 15.00Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου – Μικρασιατικά
15.00 – 18.00Παρουσίαση του νέου καινοτόμου προγράμματος πάχυνσης Αρνιών βαρέως τύπου από την επιχείρηση Δενέζης Α.Ε. – Denezis Meat σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ζωντανή Μαγειρική – Γευσιγνωσία και Αξιολόγηση των καινοτόμων προϊόντων κρέατος της επιχείρησης Δενέζης Α.Ε. – Denezis Meat από το Chef της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Βασίλειο Μπέκα
18.00 – 19.00Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Η ΑΜΥΜΩΝΗ»
18.30Μουσική Εκδήλωση με τα σύνολα πνευστών και εγχόρδων του Μουσικού
Σχολείου Αργολίδας
υπό την επιμέλεια καθηγητών κ.κ. Μαρίνη Σπύρου,
Παπαδημητρίου Γιάννη, Συρράκου Ντίνου, Τετώρου Μιχάλη, Χατζημπαλάση
Γεωργίας
19.00 – 22.00Παρουσίαση του Κοκτέιλ Αργολίδας από τον bartender του Café Rosso στη φιλοσοφία του προγράμματος «ArgolisTasteCulture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «ArgolisTasteCulture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ζωντανή μαγειρική από το Royal Catering
10.30 – 22.00Έκθεση ζωγραφικής της ζωγράφου Χάρις Τσεκούρα αφιερωμένη στο πορτοκάλι με τίτλο “Το ειδικό βάρος της Πορτοκαλιάς”

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα