Home Αργολίδα ΦΟΥΓΑΡΟ: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Η μανόλια και ο παπαγάλος”

ΦΟΥΓΑΡΟ: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Η μανόλια και ο παπαγάλος”

0

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 η ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΦΟΥΓΑΡΟΥ σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημ. Σχ. Ναυπλίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η μανόλια και ο παπαγάλος» της Αργυρής Μπιλιούρη,  σε εικονογράφηση  ομάδας μαθητών της ΣΤ΄ τάξης υπό την καθοδήγηση της Λιάνας Δενεζάκη.

Ένα τρυφερό βιβλίο για κατανόηση του άλλου και της αξίας του μοιράσματος. Μια
πρωτότυπη ιστορία με πρωταγωνιστεί ένα δέντρο και ένα πουλί..

Τα παιδιά θα ακούσουν την αφήγηση της ιστορίας από την Αργυρή Μπιλιούρη και θα συμμετέχουν σε αυτή με βιωματικές δραστηριότητες. Επίσης, θα λύσουν απορίες τους για το βιβλίο ρωτώντας τους δημιουργούς του, τη συγγραφέα και τους εικονογράφους.

Η Αργυρή Μπιλιούρη έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας, έχει μετεκπαιδευτεί στη Διδακτική της Λογοτεχνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Παν/μιο της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει ετήσια σεμινάρια στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και την Ιστοριογραμμή. Διευρύνοντας στη συνέχεια τα πεδία εκπαίδευσής της με σεμινάρια στην Δημιουργική Γραφή, στο Θεατρικό παιχνίδι, την Προφορική Αφήγηση, στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, στη Μουσειακή Αγωγή, στις Νέες Τεχνολογίες και Σύγχρονες Μεθόδους Διδασκαλίας προσεγγίζει τους μαθητές ανάλογα με την ηλικία τους και με βιωματικό τρόπο. Κατά την πολυετή εμπειρία της στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά σε μουσεία, μνημεία, βιβλιοθήκες, χώρους τέχνης και πολιτισμού και έχει συνεργαστεί με φορείς πολιτισμού για την οργάνωση πολιτιστικών προγραμμάτων.

Ελεύθερη συμμετοχή

Κράτηση θέσης στο τηλ. 27520 47380 (Τετάρτη έως Κυριακή 12-8 μμ )

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version