ΑργολίδαΝαύπλιο: Μήνυμα του Δημήτρη Κωστούρου για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ναύπλιο: Μήνυμα του Δημήτρη Κωστούρου για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Η 21η Νοεμβρίου αποτελεί γιορτή για την Ορθοδοξία και τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ημέρα θρησκευτικής πίστης αλλά και μέρα τιμής για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που με αυταπάρνηση, υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα και αφοσίωση υπερασπίζονται κάθε μέρα την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Αξίζουν το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας για τη μεγάλη συνεισφορά τους στην προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη χρονικά συγκυρία με την τουρκική προκλητικότητα να έχει ξεπεράσει τα όρια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με αυταπάρνηση, πίστη στο καθήκον και με υψηλό πατριωτικό φρόνημα υπηρετούν υποδειγματικά τα καθήκοντά τους.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα είναι έτοιμες να υπερασπιστούν την πατρίδα μας για τη δική μας ασφάλεια, πρόοδο και ανεξαρτησία.

Τιμούμε σήμερα και τους αμέτρητους ήρωες που υπερασπίστηκαν με το αίμα τους τα ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής ακεραιότητας αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη που επάξια συνεχίζεται σήμερα από τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρεται στην πατρίδα μας, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας συμφέροντα και τα σύνορα μας για να υπάρχει στον τόπο μας ειρήνη, ασφάλεια και ευημερία.

Υπερηφάνεια και σεβασμός συνοδεύει το σπουδαίο και τεράστιο έργο που επιτελούν στη χώρα μας διαχρονικά.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα