Άργος: Η γιορτή της ευγνωμοσύνης!

Σας προσκαλούμε σε μια γιορτή για την ευγνωμοσύνη ως συναίσθημα και πράξη! Μαζί θα μοιραστούμε θετικά συναισθήματα και θα θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς, τους ανθρώπους που μας στήριξαν και τα καλά που μας συμβαίνουν. Γιατί όταν οι άλλοι βλέπουν το σκοτάδι εμείς ψάχνουμε το φως!

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας & Ευημερίας Be Positive, του Συλλόγου Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας “Η Αλληλεγγύη” & του Κέντρου Be Yourself, υπό την Αιγίδα του Δήμος Άργους – Μυκηνών, με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ και της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης .

Μπορείτε να λάβετε μέρος στη γιορτή μας και διαδικτυακά!
Join Zoom Meeting: https://us06web.zoom.us/j/89422580352...                                                       

Αποτελούμε μέλος της ευρύτερης καμπάνιας του Christmas Giving Friday όπου ενωμένοι πάνω από 100 φορείς από όλη την Ελλάδα, γιορτάζουμε τη γενναιοδωρία, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συμπερίληψη!

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ

Παναγιώτης Σκούφης

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
carrera
bias savvas
NTAI-DANAH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη