ΑργολίδαΆργος: Φίχτια - Μαλανδρένι και Σκαφιδάκι άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα τους

Άργος: Φίχτια – Μαλανδρένι και Σκαφιδάκι άναψαν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα τους

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Φίχτια άναψε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος σε μια εορταστική εκδήλωση που οργάνωσε ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Φιχτίων ΣΑΜΙΝΘΟΣ με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ. Ο προαύλιος χώρος του Ι. Ν. της Ευαγγελίστριας “στολίστηκε” γιορτινά, και με τη συμβολή του ΑΣ Αχιλλέας Φιχτίων: παιχνίδια, face painting, χοροί από την ομάδα του συλλόγου, κάλαντα από μαθητές του Δημοτικού σχολείου Φιχτίου & του Μουσικού σχολείου,  bazzar, πυροτεχνήματα, ζεστό κρασάκι και σουπίτσα, συνέθεσαν το φετινό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Φίχτια. 

Στο  προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου στο Μαλαντρένι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με τραγούδια από τα παιδιά και παραδοσιακά κεράσματα και στη συνέχεια ο Βυζαντινός χορός ¨Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους¨ έψαλλε μέσα στο ναό, χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Μια όμορφη γιορτή, που οργάνωσε η ΚΕΔΑΜ με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας, του Προοδευτικού Μορφωτικού συλλόγου Μαλανδρενίου και της Ενορίας του Αγ. Αθανασίου.  

Στο θεατράκι στο Σκαφιδάκι άναψε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού σχολείου τραγούδησε τα κάλαντα, έγινε bazaar από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, προσφέρθηκαν γλυκίσματα και ποτά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό σύλλογο Σκαφιδακίου. Η εορταστική εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ. 

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα