Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
ΚορινθίαΑ.Τσελέντης: "Σαπίμι" το σχολείο στη Κόρινθο - Λες και ο Εγκέλαδος θα...

Α.Τσελέντης: “Σαπίμι” το σχολείο στη Κόρινθο – Λες και ο Εγκέλαδος θα τους περιμένει…

Τα τεράστια προβλήματα του 12ου δημοτικού σχολείου στη Κόρινθο δείχουν την κατάντια της Δημόσιας Παιδείας στη χώρα μας -εδικά εκτός Αθηνών- με τις εικόνες που δημοσίευσε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και σε κάνουν να προσεύχεσαι μην γίνει σεισμός στην… Κόρινθο. Διαβάστε τι ακριβώς έχει συμβεί…

Άκης Τσελέντης: «Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη η το Ψυχικό εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες» Μου έστειλαν αυτό δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είναι αληθινό! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! κσι μιλάμε για μια ΠΟΛΥ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία … Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές. 12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό…

«Το ATnews επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με τον αρμόδιο Διευθυντή Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κορινθίων κύριο Γιάννη Τσολάκη, οποίος και μας ενημέρωσε πως για το θέμα αυτό έχουν ενημερωθεί και έχει δοθεί εντολή στο αρμόδιο εργολάβο που εχει αναλάβει την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, να δώσει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο έργο επισκευής των προβλημάτων, που εντοπίζονται στο εν λόγο σχολικό συγκρότημα.

Φυσικά μια και σε όλους μας είναι γνωστή γραφειοκρατία και το ωχ αδερφέ μου ο κ. Τσελέντης με νέα ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Η συνέχεια ενός προαναγγελθέντος θανάτου σε περίπτωση σεισμού» Και η γραφειοκρατεία περί άλλων τυρβάζει. Οι αρμόδιοι απαντούν με την γνωστή ξύλινη γλώσσα: το γνωρίζουν, κάνουμε ενέργειες θα το επισκευάσουμε θα θα θα Λες και ο Εγκέλαδος θα τους περιμένει πότε θα τελειώσουν (και αν) τις επισκευές. Και μιλάμε για ενα «σαπίμι» σχολείο σε μια εξαιρετικά σεισμικά επικίνδυνη περιοχή.

Αἴας δ’ ἑτέρωθεν ἐκέκλετο οἷς ἑτάροισιν.

αἰδώς Ἀργεῖοι νῦν ἄρκιον ἤ ἀπολέσθαι… καταλήγει ο Άκης Τσελέντης…

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα